Alvocat de Mercadona origen nacional

Mercadona preveu comprar 8.400 tones d'alvocat d'origen espanyol, un 30 % més que en 2021

07 de febrer de 2022
  • Seguint l'aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta per l'alvocat procedent de camps situats a Andalusia i la Comunitat Valenciana per a la campanya 2022 a la Península i les Balears, que va de gener a abril.
  • La companyia en va comprar en la campanya anterior més de 6.500 tones.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 8.400 tones d'alvocat origen Espanya en esta temporada que va de gener a abril a la Península i les Balears, un 30 % més que l'any passat, quan en va comprar més de 6.500 tones.

La companyia col·labora durant tot l'any amb proveïdors locals, els camps dels quals estan situats a Andalusia i la Comunitat Valenciana.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Alvocat d'origen Espanya en el lineal de MercadonaAlvocat d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona

Alvocat de Mercadona origen Espanya al campAlvocat d'origen Espanya al camp.