Meló disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona preveu comprar 72.000 tones de meló d'origen nacional per a 2020, un 5 % més que en 2019

06 de juny de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia aposta pel meló cultivat a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, les Illes Balears i les Canàries.
  • La companyia va comprar aproximadament 68.500 tones de meló en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar aproximadament 72.000 tones de meló d'origen nacional per a 2020, aproximadament un 5 % més que en 2019, quan la companyia en va comprar prop de 68.500 tones.

La companyia col·labora durant tot l'any amb més de 20 proveïdors locals, els camps dels quals es troben a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, les Illes Balears i les Canàries. 

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019, les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruites i Verdures de temporada".

Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Meló disponible en la secció Fruita i Verdura de MercadonaMeló disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Meló de Mercadona en el campMeló de Mercadona en el camp.

Logo EActiVat