La Gran Recollida d'Aliments 2023

Mercadona participa en la Gran Recollida d'Aliments de FESBAL, del 24 al 30 de novembre

23 de novembre de 2023
  • Els clients de la companyia podran fer donacions monetàries en el moment de la compra a favor dels bancs d'aliments.
  • Esta modalitat de donació en caixa permetrà als bancs d'aliments comprar els aliments que realment necessiten, en les quantitats que necessiten i al llarg d'un any.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, se suma a la Gran Recollida d'Aliments 2023, organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) del 24 al 30 de novembre. La companyia posa a la disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons, amb l'objectiu de donar als seus clients la possibilitat de participar en este gran esdeveniment solidari anual a favor dels bancs d'aliments.

En total participaran 1.632 botigues de Mercadona de tota Espanya; com ja és habitual, la col·laboració de la companyia en la Gran Recollida es farà amb donacions monetàries, múltiples d'1 €, que els clients podran fer en el moment de la compra quan passen per caixa.

Les quantitats donades es transformaran íntegrament en els aliments i productes que els bancs d'aliments participants necessiten, en les quantitats que necessiten i al llarg d'un any. D'esta manera, la donació en caixa permet cobrir de manera més eficient les necessitats reals dels usuaris finals.

Fullet Gran Recollida d'Aliments en Mercadona

Descargar

 

Donacions de Mercadona en 2023

La companyia ha donat en el primer semestre de 2023 més de 10.500 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de tota Espanya i Portugal. Esta donació de tota la cadena corresponent a la primera meitat d'any és l'equivalent a 174.200 carros de la compra.

Mercadona col·labora amb més de 650 menjadors socials, 65 bancs d'aliments i altres entitats d'Espanya i Portugal que reben diàriament donacions per a donar suport a les persones que més ho necessiten.

Donació monetària en caixa Gran Recollida d'Aliments en MercadonaDetall de la donació en caixa en la Gran Recollida d'Aliments en Mercadona.

Separador de caixa Gran Recollida de MercadonaSeparador de caixa en Mercadona amb motiu de la Gran Recollida.