2a setmana contra el desaprofitament

Mercadona participa en la 2a Setmana contra el desaprofitament promoguda per AECOC

23 de setembre de 2019
  • La companyia repetix com a entitat col·laboradora en la 2a Setmana contra el desaprofitament, que se celebra del 23 al 28 de setembre.
  • Esta iniciativa té la participació d'empreses i del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
  • Mercadona disposa des de fa anys de diverses estratègies per a previndre el desaprofitament d'aliments.

El desaprofitament d'aliments és un àmbit que fa preocupar les administracions, els consumidors, els bancs d'aliments i les empreses. I, per això, l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC) porta anys promovent la conscienciació i la col·laboració de totes les baules de la cadena alimentària.

La 2a Setmana contra el desaprofitament té l'objectiu, un any més, de posar en comú allò que cada baula d'esta cadena fa per a reduir el desaprofitament alimentari.

Mercadona s'ha volgut sumar a la campanya de conscienciació en la seua xarxa de botiga per a contribuir a continuar estudiant i compartint accions que ajuden a reduir el desaprofitament d'aliments. De fet, Mercadona està adherida des de l'any 2012 a la iniciativa d'AECOC "L'alimentació no té cap desaprofitament, aprofita-la" i disposa a més de diverses estratègies per a evitar el desaprofitament d'aliments.

Vídeo en castellà:

Com evitar el desaprofitament d'aliments a casa

En estes guies compartim com evitar el desaprofitament d'aliments a casa.

Document en espanyol:

 

Guía Hogares contra desperdicio AVACU

Descargar