Assortiment per a fer-se la pedicura de Mercadona

Mercadona oferix múltiples solucions per a fer-se la pedicura este estiu

01 de juliol de 2022
  • Entre l'assortiment, destaca la pedra tosca natural i la llima raspadora per a polir dureses, i també el tallacutícules.
  • Amb l'objectiu d'incrementar l'efectivitat de la neteja d'ungles, la companyia reforça la qualitat del raspall suavitzant les cerres i augmentant-ne el nombre.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, oferix múltiples solucions perquè els seus "Caps" (clients) es puguen fer la pedicura este estiu. Entre l'assortiment de Mercadona per a fer la pedicura, destaca el tallacutícules de doble ús, que servix tant per a tallar com per a espentar esta part. Així mateix, la companyia oferix dos solucions per a polir les dureses i les asprors dels peus, com la pedra tosca natural, d'edició limitada i amb una superfície exfoliant fabricada amb materials naturals hipoal·lergògens, o la llima raspadora, que es pot usar tant amb la pell seca com mullada.

A més, este estiu la companyia presenta el raspall d'ungles de Deliplus renovat. El canvi, centrat en el fet d'incrementar l'efectivitat de la neteja, s'ha caracteritzat per augmentar el nombre i la suavitat de les cerres.

Màxima qualitat al millor preu

Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) l'any 1993, després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien la màxima qualitat al millor preu, sempre en este orde, i no canviaven constantment el cost del producte. Durant tots estos anys, la companyia no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals que diàriament enfronten tots els departaments de la cadena, l'impuls de la qual representa una clara oportunitat per a poder continuar oferint a ''El Cap'' (client) productes, un a un, diferencials.

I sempre utilitzant una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals i que perseguix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el mínim impacte possible i ajudar així a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten el nostre planeta i la de les generacions futures.

Assortiment per a fer-se la pedicura de MercadonaAssortiment per a fer-se la pedicura de Mercadona.