Mercadona

Mercadona obri una nova tenda a Leganés (Madrid)

15 de desembre de 2016
  • La nova tenda de Mercadona a Leganés ha suposat una inversió de 3,4 milions d'euros i compta amb una plantilla de 38 treballadors amb una ocupació estable i de qualitat.
  • En la seua construcció han participat una mitjana de 50 proveïdors, que han donat ocupació a més de 170 persones durant la fase d'obra.

Mercadona ha obert un nou supermercat a Leganés (Madrid), concretament a l'Avinguda Puerta de Alcalá, número 3. La companyia ha invertit 3,4 milions d'euros en aquest establiment, en la construcció del qual han participat al voltant de 50 proveïdors, que han donat ocupació a més de 170 persones durant la fase d'obra.

El centre compta amb una superfície de sala de vendes de 1.608 metres quadrats, on se situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Cal destacar les renovades seccions de productes frescos, com la pescateria, que inclou peix de llotja; la de forn a granel; i la secció de fruita i verdura, que aposta per productes de proximitat. També disposa de zones de descans, vestuaris i d’una sala de formació, espais destinats als 38 treballadors de la plantilla.

D'altra banda, destaca el caràcter ecoeficient del supermercat que incorpora un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen el consum energètic fins a un 20%.

L'horari d'obertura del centre és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 i disposa d'un aparcament de 145 places destinat a facilitar la compra a tots els clients que es desplacen en vehicle privat. Mercadona ha habilitat, a més, el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.
 

Sempre Preus Baixos

Aquest nou establiment permet que els clients de Mercadona es beneficien de la seua coneguda i exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu, compromís que, en temps com els actuals, és més important que mai per a les economies familiars.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Amb la posada en marxa d'aquest supermercat, Mercadona manté una aposta decidida per la Comunitat de Madrid. Al tancament de l'any 2015 comptava amb 170 tendes i una plantilla de 9.160 treballadors, tots ells amb una ocupació estable i de qualitat. A més, la companyia manté relacions comercials amb 347 pimes de la Comunitat de Madrid i realitza compres a proveïdors de la mateixa per valor de 1.409 milions d'euros a l'any.