Mercadona abre una nueva tienda en Calatayud 2Dic

Mercadona obri una nova tenda a Calataiud (Saragossa)

02 de desembre de 2016
  • La nova tenda ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros i en la seua construcció han participat una mitjana de 60 proveïdors.
  • L'establiment compta amb una plantilla de 55 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha inaugurat un nou supermercat a Calataiud (Saragossa), concretament en el número 13 de l'Avinguda Diputació, cantonada amb el carrer Papelillo, número 2. La companyia ha invertit en aquest establiment un total de 2,5 milions d'euros. Durant la fase d'obra han participat una mitjana de 60 proveïdors, que han donat ocupació a més de 110 persones.

El centre, al qual s'han incorporat 55 treballadors amb ocupació estable i de qualitat, compta amb una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on es situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, beguda i drogueria. Destaquen les renovades seccions de productes frescos com la peixateria, que inclou peix directe de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. La tenda també disposa de zones de descans, vestuaris per als treballadors i una sala de formació.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:00 a 21:30 hores. Així mateix, els clients que es desplacen al centre en vehicle privat, disposaran d'un aparcament de 190 places. Mercadona també ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la seua pàgina web www.mercadona.es.

El nou supermercat destaca pel seu caràcter ecoeficient, doncs incorpora un conjunt de mesures, com a recuperadors de calor, il·luminació eficient, temporitzadors i portes automàtiques, que redueixen el consum energètic fins a un 20%.

Sempre preus baixos

Els clients que acudisquen a aquest supermercat es beneficiaran de la coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que Mercadona utilitza de manera exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Açò permet a la companyia oferir als seus clients major qualitat per menys preu.

Mercadona a Aragó

L'obertura d'aquest supermercat, aferma l'aposta decidida que Mercadona manté per Aragó, on, a tancament de l'exercici 2015, comptava amb 40 tendes i una plantilla de 1.960 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. En aquesta Comunitat, la companyia manté relació comercial amb 208 pimes aragoneses i realitza compres a proveïdors d'aquest territori per valor de 397 milions d'euros a l'any.