Mercadona abre un nuevo supermercado en Ribadeo

Mercadona obri un nou supermercat en Ribadeo (Lugo)

03 de novembre de 2016
  • La nova tenda ha suposat una inversió de 2,4 milions d'euros i compta amb una plantilla de 28 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • En la seua construcció han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Mercadona obri avui un nou establiment en Ribadeo (Lugo), concretament en l'Av. Ribadeo S/N, Antiga Ctra. N 634-PK 555. La inversió realitzada en aquest supermercat ha sigut de 2,4 milions d'euros i compta amb una plantilla de 28 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

El centre compta amb una superfície de sala de vendes de 1.671 metres quadrats, on es situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Destaquen les renovades seccions de productes frescos com la de peixateria, que inclou peix directe de llotja, la de forn a orri, i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat.

Així mateix, la tenda disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors, així com d'una sala de formació també destinada a la plantilla. En la seua construcció han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 09:00h a 21:30h i disposa d'un aparcament de 170 places per a facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacen en vehicle privat. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

D'altra banda, cal destacar el caràcter ecoeficient del supermercat, que incorpora un conjunt de mesures (com a recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a açò, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu.

Mercadona a Galícia

Amb l'engegada d'aquest supermercat, Mercadona manté la seua aposta decidida per Galícia, on compta amb 55 tendes i una plantilla d'1.775 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relació comercial amb 1.350 pimes d'aquesta comunitat i va realitzar en 2015 compres a proveïdors d'aquesta comunitat per valor d'1.115 milions d'euros a l'any.