Mercadona

Mercadona obri un nou supermercat en Oiartzun (Guipuzkoa)

25 de novembre de 2016
  • En la fase de construcció han participat 73 proveïdors, que han donat ocupació a 182 persones durant la fase d'obra
  • El nou establiment, en el qual s'han invertit 1,5 milions d'euros, compta amb una plantilla de 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha inaugurat avui un nou supermercat en Oiartzun (Guipuzkoa), concretament en el carrer Elbarrena, número 1. La companyia ha invertit 1,5 milions d'euros en aquest establiment, en la construcció del qual i engegada han participat 73 proveïdors, que han donat ocupació a 182 persones durant la fase d'obra.

Per la seua sala de vendes d'1.500 metres quadrats, s'estenen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Però també destaquen les renovades seccions de productes frescos, com la peixateria, que ofereix peix directe de llotja; el forn a orri, i la secció de fruita i verdura, en la qual s'aposta pels productes frescos de proximitat. A més, l'establiment compta amb zones de descans, vestuaris i una sala destinada a la formació contínua dels 40 treballadors que conformen la plantilla.

Mercadona abre un nuevo supermercado en Oiartzun (Guipuzkoa)Nou supermercat de Mercadona a Oiartzun, Guipuzkoa.

El supermercat obri de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15 hores. Els clients que es desplacen al centre en el seu vehicle privat disposaran d'un aparcament amb 225 places. D'altra banda, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili, la telecompra i la compra online a través de la pàgina web www.mercadona.es.

Un altre aspecte destacat d'aquesta nova tenda és el seu caràcter ecoeficient. Incorpora un conjunt de mesures, entre les quals sobreixen els recuperadors de calor, la il·luminació més eficient i l'ús de temporitzadors i portes automàtiques, que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat de forma permanent. Gràcies a açò, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat en els seus productes per menys preu.

Sobre Mercadona a Euskadi

Mercadona manté la seua aposta decidida per Euskadi, on ja compta amb 13 establiments. Cinc d'ells se situen en Araba/Àlaba, concretament a Vitòria-Gasteiz; altres cinc estan en Bizkaia (tres a Bilbao, un a Barakaldo i un altre en Basauri). Finalment, trobem tres tendes a Guipúscoa (Irun, Eibar i ara, Oiartzun). 520 persones treballen en aquests centres, totes elles amb ocupació estable i de qualitat.

Per la seua banda, a l'agost de 2015 va començar la construcció d'un bloc logístic a Vitòria-Gasteiz, en el qual en una primera fase s'invertiran 50 milions d'euros. Es crearan 100 llocs de treball, i es proveirà als supermercats de la zona nord.

Així mateix, Mercadona manté relacions comercials amb 1.233 pimes i empreses d'aquesta comunitat. En 2015 va realitzar compres a proveïdors bascos per valor de 316 milions d'euros i, juntament amb els fabricants interproveïdors, va invertir 26,4 milions d'euros a Euskadi. Un exemple dels seus proveïdors agroalimentaris i de la seua aposta pel producte local, és la compra de més de 120.000 quilos de creïlla de Araba/Àlaba així com de més de 3.500 tones de peix fresc com a lluç, bonito, anxova, sardina, sorell, verdel, lliri, i gall, tant en la costa biscaina com en la guipuscoana.

Dins de la seua responsabilitat social corporativa col·labora amb els Bancs d'Aliments de Llaurava, Bizkaia i Guipúscoa, amb el menjador social Nostra Senyora dels Desemparats, a Vitòria-Gasteiz, i amb las Hermanitas de los pobres de Bilbao. El passat exercici, la col·laboració amb entitats socials a Euskadi va aconseguir les 73,4 tones d'aliments donats.