Mercadona

Mercadona obri un nou supermercat a Zamora

12 de desembre de 2016
  • Aquest establiment substitueix a l'antic supermercat situat a l'Avinguda de Galícia.

  • La companyia ha invertit 2,5 milions d'euros en el nou establiment, que compta amb una plantilla de més de 40 treballadors amb una ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha obert un nou establiment a Zamora, concretament al carrer de la Nava, al Polígon de la Hiniesta. La nova botiga, en la qual s'han invertit 2,5 milions d'euros, substitueix les antigues instal·lacions que la cadena de supermercats tenia situades a l'Avinguda de Galícia.

El centre es compon d'una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on se situen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Entre totes elles, destaquen les renovades seccions de productes frescos, com la pescateria, que inclou peix directe de la llotja; la de forn a granel; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. A més, la tenda disposa de zones de descans i de vestuari per als més de 40 treballadors que conformen la plantilla, i també una sala de formació.

D'altra banda, la tenda destaca pel seu caràcter ecoeficient en incorporar un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il·luminació eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.
L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30. Els clients que es desplacen en vehicle privat disposaran d'un aparcament de 160 places que els facilitarà la compra. Mercadona també ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la seua pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura, permet que els clients de Mercadona es beneficien de la seua coneguda i exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos). Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat i de forma permanent. Açò permet a la companyia oferir als seus clients més qualitat en els seus productes per menys preu.

Mercadona a Castella i Lleó

La posada en marxa d'aquest supermercat reforça l’aposta que Mercadona fa per Castella i Lleó, on al tancament del passat exercici 2015 comptava amb 65 tendes i una plantilla de 3.465 treballadors, tots ells amb una ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relacions comercials amb 2.000 pimes d'aquesta comunitat i realitza compres a proveïdors de la zona per valor de 1.538 milions d'euros a l'any.