Mercadona

Mercadona obri un nou supermercat a Xinzo de Limia (Ourense)

15 de desembre de 2016
  • La companyia ha invertit 2,2 milions d'euros en el nou establiment, la plantilla del qual es compon de 28 treballadors amb una ocupació estable i de qualitat.
  • En la seua construcció han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Mercadona ha obert una nova botiga a Xinzo de Limia (Ourense), concretament al Parc Empresarial del municipi. La cadena de supermercats ha invertit 2,2 milions d'euros en aquest establiment, en la construcció del qual han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

El centre compta amb una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats on es troben totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Entre elles, destaquen les renovades seccions de productes frescos, com la pescateria, que inclou peix directe de la llotja; la de forn a granel; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. La tenda també disposa de zones de descans i de vestuaris per als 28 treballadors que componen la plantilla, així com d'una sala de formació.

La nova tenda obrirà de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 i disposa d'un aparcament de 183 places destinat a facilitar la compra a tots els clients que es desplacen en vehicle privat. D'altra banda, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Així mateix, cal destacar el caràcter ecoeficient de l'establiment, doncs incorpora mesures (com a recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Sempre Preus Baixos 

Amb aquest nou establiment, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de forma exclusiva. Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Per això, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat per menys preu.

Mercadona a Galícia

La posada en marxa d'aquest supermercat demostra l'aposta decidida que Mercadona té per Galícia, on compta amb 56 tendes i una plantilla de 1.775 treballadors, tots ells amb una ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relacions comercials amb 1.350 pimes d'aquesta comunitat i en 2015 va realitzar compres a proveïdors de la zona per valor de 1.115 milions d'euros.