Ampliació d'equip per a la campanya d'estiu 2024 en Mercadona

Mercadona inicia la contractació per a la campanya d'estiu

04 de abril de 2024
  • El salari inicial és de 1.553 euros al mes bruts i reben formació adaptada al seu lloc.
  • La companyia amplia la seua plantilla de maig a setembre per a respondre a l'arribada de turistes i mantindre l'excel·lència en el servici.

Mercadona preveu contractar personal per a la campanya d'estiu de 2024, que començarà el mes de maig i finalitzarà el mes de setembre. L'objectiu és reforçar la seua plantilla de més de 100.000 persones per a garantir l'excel·lència del servici en botigues i repartiment a domicili, en una època que coincidix amb l'arribada de turistes i amb les vacances de la resta del personal.

Les ofertes de treball estan ja disponibles en el seu Portal d'Ocupació per a cobrir llocs en alguns supermercats d'Espanya. En estes ofertes es descriuen les condicions del lloc, com una retribució inicial de 1.553 euros al mes bruts i que no es requerix experiència prèvia, ja que els qui s'incorporen a la companyia reben formació específica adaptada a cada lloc de treball. Així mateix, les noves incorporacions passaran a formar part d'un equip caracteritzat per treballar en equip, amb vocació de servici al client i capacitat de millora constant.

Mercadona aposta fortament pel conjunt de les persones que componen la seua plantilla, i ho fa per mitjà d'un lot de valor altament competitiu que promou l'estabilitat laboral, la defensa de la igualtat i la diversitat, la conciliació, la formació contínua i retribucions per damunt de la mitjana del sector.