Creïlles espanyoles a una botiga Mercadona.

Mercadona inicia la campanya de creïlles de proximitat a totes les seues botigues

06 de juny de 2017
  • Des de maig hi ha disponible creïlla a Mercadona procedent de diferents regions productores d'Espanya.
  • Mercadona preveu comprar més de 136.000 tones de creïlles espanyoles durant la campanya 2017, un 10% més respecte a la campanya anterior.

Mercadona inicia la campanya de creïlles de proximitat a tots els seus supermercats d'Espanya. Durant aquesta campanya 2017, Mercadona preveu comprar més de 136.000 tones de creïlles procedents de Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Múrcia, Castella - la Manxa (Albacete), Andalusia (Sevilla i Huelva), Euskadi (Araba/Àlaba), Balears o Canàries. Açò suposa un increment del 10% respecte a la campanya anterior.

Funcionament campanya de creïlles de Mercadona

Des que s'inicia l'època de creïlles d'origen nacional entre abril i maig, fins al mes d'octubre o novembre (dates orientatives: depenent de la temporada), hi ha creïlles a Mercadona origen Espanya.

El 80% del total de creïlles que ven Mercadona són de diferents zones productores del nostre país. Mercadona únicament importa creïlles d'altre orígen entre els mesos d'octubre-novembre i abril-juny (depenent de la temporada) a causa que durant aquests mesos la producció a Espanya és insuficient o no s'ajusta als requisits que sol·liciten els nostres clients. Com tots els anys, una vegada s'inicia la campanya nacional oferim creïlles espanyoles a Mercadona.

Els supermercats Mercadona disposen de creïlles de proximitat en la secció de Fruita i Verdura des de maigDes de maig, tots els supermercats Mercadona disposen de creïlles de proximitat en la secció de Fruita i Verdura.

Productes de proximitat a Mercadona

En el marc de la Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona, que busca la productivitat, l'especialització, el diàleg i la sostenibilitat en la seua relació amb el sector primari, la companyia col·labora mitjançant acords estables amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del nostre país.

Mercadona també treballa amb 2.500 proveïdors comercials i de serveis i amb 20.000 pimes locals i productors de matèries primeres. A més, realitza compres en Espanya per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i prioritza, sempre que siga viable, les matèries primeres i productes d'origen nacional.