Lineal de xocolates d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 60 % les vendes de les pastilles de xocolate pels canvis d'hàbits del consumidor

28 de abril de 2020
  • Les vendes d'estos productes pugen durant estos dies perquè el client aprofita l'estada a casa per a dedicar més temps a cuinar i elaborar rebosteria i, a més, "pica" més entre hores.
  • La companyia disposa de més de 40 referències diferents, disponibles segons els gustos i els costums de la zona on estiga situada la botiga, i són elaborades per més de 10 proveïdors diferents.

 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 60 % les vendes de pastilles de xocolate d'Hacendado pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) aprofita que està a casa per a dedicar més temps a cuinar i elaborar rebosteria i, a més, "pica" més entre hores. La companyia disposa de més de 40 referències diferents de pastilles de xocolate, disponibles segons els hàbits i els costums de la zona on estiga situada la botiga.

D'entre tot l'assortiment de pastilles de xocolate de Mercadona, producte del qual el client en sol consumir 1 o 2 onces després dels menjars, entre hores o mesclar amb altres productes com iogurt, coques, pa o brioixeria, destaquen les pastilles per a fondre i gotes de xocolate, principalment per a l'elaboració de rebosteria; i el xocolate en porcions, per a prendre amb el café o racionalitzar-ne el consum.

Este producte, derivat del cacau i elaborat per més de 10 proveïdors diferents, es caracteritza per ser una bona font d'energia, contindre gran quantitat de vitamines i minerals com el fòsfor, magnesi, ferro, potassi, calci, i substàncies antioxidants com els flavonoides. És un aliment estimulant per la presència de teobromina que, en menjar-lo, genera una sensació de plaer i benestar.

Lineal de xocolates d'un supermercat de MercadonaLineal de xocolates d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà