Lineal de productes per a preparar i conservar aliments d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 70 % les vendes dels productes per a preparar i conservar aliments a casa pels canvis d'hàbits del consumidor

05 de maig de 2020
  • Les vendes d'estos productes pugen durant estos dies perquè el client aprofita que està a casa per a cuinar més, en concret, prepara més rebosteria amb motles, paper vegetal i film transparent; al mateix temps que conserva més menjar amb recipients hermètics i bosses per a aliments.
  • Per contra, les vendes del paper d'alumini, producte utilitzat generalment per a embolicar productes per a eixir de casa, cau un 20 %.
  • Els Proveïdors Totaler, responsables de fabricar estos productes, han reforçat la seua producció per a garantir-ne el proveïment a les botigues.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 70 % les vendes de productes per a preparar i conservar aliments de Mercadona a casa pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) aprofita que està a casa per a cuinar més. En concret, pugen les vendes de productes per a elaborar rebosteria, com motles, paper vegetal i film transparent; i productes per a conservar menjar, com recipients hermètics i bosses per a aliments. En este sentit, destaca que les vendes del paper d'alumini, producte utilitzat generalment per a embolicar aliments per a eixir de casa, cau un 20 %.

De l'assortiment per a cuinar i preparar rebosteria de Mercadona, destaquen els motles, de diferents grandàries i formes; el paper vegetal, i el film transparent, amb diferents resistències. En canvi, de l'assortiment per a conservar aliments durant més temps i en millors condicions, destaquen els recipients hermètics, de diferents grandàries i formes, i les bosses per a guardar aliments, amb varietat d'usos, tant per a emmagatzemar, congelar o rostir.

Així mateix, destaca que tots els Proveïdors Totaler responsables de la producció d'estos productes, com SP Berner per als recipients hermètics a Aldaia (València); ITS per a les bosses de rostir, film transparent i paper vegetal a Holanda; Saplex per a les bosses d'entrepà i congelació a Canovelles (Barcelona); P&H per als motles de magdalena i trufa a San Agustín de Guadalix (Comunitat de Madrid), i Alibérico per als motles d'alumini a Madrid (Comunitat de Madrid) han reforçat la producció d'estos productes per a garantir-ne el proveïment en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Lineal de productes per a preparar i conservar aliments d'un supermercat de MercadonaLineal de productes per a preparar i conservar aliments d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà