Dacsa dolça i pésols en conserva en el lineal d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 20 % les vendes de la dacsa dolça i dels pésols en conserva pels canvis d'hàbits del consumidor

23 de maig de 2020
  • Les vendes d'estos productes, cultivats, pel que fa a la dacsa, a Navarra i a Albacete, i en el cas del pésol, a Navarra i a Saragossa, pugen durant estos dies perquè el client comença a preparar-se plats més lleugers de cara a l'estiu.
  • Estos productes són elaborats pel Proveïdor Totaler Cidacos a Autol (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 20 % les vendes de la dacsa dolça i dels pésols en conserva pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que "El Cap" (client) comença a preparar-se plats més lleugers de cara a l'estiu. La dacsa dolça de Mercadona s'utilitza generalment per a ensalades i el pésol en conserva de Mercadona, com a ingredient per a guisats, ensalades o guarnicions.

Estos productes són elaborats pel Proveïdor Totaler Cidacos a les instal·lacions d'Autol (La Rioja), la matèria primera de les quals és cultivada majoritàriament, en el cas de la dacsa, a Navarra i a Albacete, i en el cas del pésol, a Navarra i a Saragossa.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019, les compres de Mercadona a Espanya van arribar a un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en este sentit.

Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Dacsa dolça i pésols en conserva en el lineal d'un supermercat de MercadonaDacsa dolça i pésols en conserva en el lineal d'un supermercat de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà