Bescuit crema d'avellana i Canyes assortides de la secció Forn de Mercadona

Mercadona incorpora dos nous dolços en la secció de forn i ven 8.000 unitats al dia

22 de maig de 2020
  • La companyia amplia la secció Forn amb dos nous productes, el Bescuit crema d'avellana i les Canyes assortides, pels canvis d'hàbits del consumidor, que comença a elaborar menys rebosteria a casa.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l'assortiment de la secció Forn amb dos nous productes: el Bescuit crema d'avellana i les Canyes assortides, i ven un total de 8.000 unitats al dia. Esta novetat, i la bona acollida que té, es deu a la gran qualitat d'estos productes i als canvis d'hàbits del consumidor, ja que a "El Cap" (client), li costa menys comprar-lo que fer-lo a casa.

El Bescuit crema d'avellana de Mercadona, disponible en tota la cadena, és elaborat per Pastisfred a Montblanc (Tarragona). Este nou dolç es caracteritza per ser un bescuit sucós tallat per la meitat, farcit de crema de xocolate i avellana, i amb una cobertura de xocolate negre amb trossets d'avellana i galleta molta. 

D'altra banda, les Canyes assortides de Mercadona, canyes de pasta fullada cruixent i farcides, es venen en un pack compost per quatre canyes: dos canyes de xocolate i dos més de crema pastissera. Este producte també està en tota la cadena i és elaborat per Dulces Olmedo a Estepa (Sevilla).

Bescuit crema d'avellana en el lineal de MercadonaBescuit crema d'avellana en el lineal de Mercadona.

Canyes assortides en el lineal de MercadonaCanyes assortides en el lineal de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà