Secció A Punt per a Menjar amb el lliure servici

Mercadona implanta el lliure servici en la secció A Punt per a Menjar, disponible en més de 800 botigues

06 de maig de 2022
  • Este nou servici conviurà amb l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de millorar l'experiència del client, reduir el temps d'espera i optimitzar els processos de la companyia per a fer més rendible esta nova secció.
  • L'objectiu és que totes les botigues que tenen esta secció disposen del nou model de venda a final d'any.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, implanta el lliure servici en la nova secció A Punt per a Menjar. Després de més de quatre mesos de prova en alguns supermercats, este nou model de venda s'anirà implantant de manera progressiva en les més de 800 botigues que tenen esta secció, amb l'objectiu que estiga disponible en totes estes botigues a final d'any. A més, tots els supermercats que s'òbriguen amb esta secció, ja ho faran amb el nou model de venda.

El lliure servici de la secció A Punt per a Menjar en Mercadona dona l'opció al client d'optar per alguns dels més de 35 plats que oferix la secció sense haver d'esperar i amb la mateixa qualitat que s'oferix amb l'atenció personalitzada. Totes estes opcions se servixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

Este nou model de venda conviurà amb l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de millorar l'experiència de "El Cap" (client), reduir el temps d'espera i optimitzar els processos de la companyia, i d'esta manera es fa més rendible esta nova secció, que va començar a implantar-se a mitjan 2018.

Secció A Punt per a Menjar amb el lliure servici

Secció A Punt per a Menjar amb el lliure servici.