Entrega d'aliments per part de Mercadona

Mercadona entrega a la Federació Gallega de Bancs d'Aliments més de 4.000 quilos de productes de primera neces-sitat

30 de octubre de 2018
  • Mercadona reforça així el conveni que manté amb l'entitat des de 2012.
  • Mercadona va donar més de 773 tones d'aliments el 2017 a diverses entitats benèfiques i menjadors socials de Galícia.

Mercadona ha donat a la Federació Gallega de Bancs d'Aliments més de 4 tones de productes de primera necessitat. Es reforça així el conveni de col·laboració que les dos entitats mantenen des de 2012 i a través del qual Mercadona ha donat a l'entitat productes de primera necessitat durant els últims 6 anys.

Mercadona ha usat la seua xarxa logística per a acostar la donació al magatzem que el Banc d'Aliments de la capital de Galícia té en el polígon del Tambre. En l'entrega han estat presents José Pita, representat de la Federació, i Mariña Rivas, gerent de Relacions Externes de Mercadona a Galícia. Pita ha agraït a Mercadona "la seua resposta solidària sempre que es necessita, que contribuïx a reforçar la labor de les entitats que treballem a Galícia en favor dels més desfavorits." Rivas, al seu torn, ha reconegut "la labor extraordinària de l'entitat que diàriament dona suport a les persones amb menys recursos".

Acció social de Mercadona a Galícia

Amb esta col·laboració, la cadena de supermercats consolida el seu programa d'ajuda amb diverses entitats socials gallegues, i reforça així el seu compromís amb l'entorn social on desenvolupa la seua activitat, ja que a més de les donacions que fa a la Federació Gallega de Bancs d'Aliments, Mercadona dona aliments de primera necessitat a altres entitats benèfiques de la comunitat, com ara Càritas, i col·labora diàriament amb 12 menjadors socials ubicats en diferents ciutats de Galícia. A través de totes estes accions solidàries, Mercadona va donar l’any 2017 més de 773 tones d'aliments a diverses entitats benèfiques i menjadors socials de la comunitat.

Responsabilitat Social de Mercadona

Mercadona ha continuat desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses entitats socials, de manera que contribuïx a desenvolupar la seua important labor d'ajuda. En total, i a través de diverses iniciatives en les quals ha participat, l’any 2017 va donar 9.600 tones d'aliments, la qual cosa suposa 3.100 tones més que l'any anterior.

A més, Mercadona col·labora amb més de 140 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya per a la donació diària d'aliments, i també la col·laboració en campanyes de recollida d'aliments. Igualment, treballa amb més de 27 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals que més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual han elaborat.