Donació de llet Mercadona al Banc d'Aliments de les Comarques de Girona

Mercadona entrega 13.500 litres de llet al Banc d'Aliments de les Comarques de Girona

17 de setembre de 2020
  • Des de principi d'any, la companyia ha entregat més d'1.500.000 quilos d'aliments i articles d'higiene personal a diverses entitats socials de Catalunya.
  • Reforça el seu compromís solidari amb Catalunya i incrementa les donacions a conseqüència de la situació derivada de la crisi sanitària.

Mercadona ha fet efectiva hui l'entrega de 13.500 litres de llet sencera Hacendado al Banc d'Aliments de les Comarques de Girona, que se suma a altres donacions que s'han fet a l'entitat durant este any. A més, cal afegir que les 28 botigues que la cadena té a les comarques gironines donen diàriament a entitats socials productes que són pròxims a la seua data de caducitat i són aptes per al consum, de manera que s'evita qualsevol desaprofitament alimentari.

Amb la nova donació de llet efectuada hui, Mercadona eleva a 170.000 els quilos de productes de primera necessitat entregats a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques gironines durant els primers 8 mesos de l'any. Això representa per a Mercadona un esforç i, al mateix temps, la satisfacció de dur a terme els objectius de solidaritat i responsabilitat social de la companyia.

Pel que fa a Catalunya, des de l'1 de gener fins hui, Mercadona ha entregat més d'1.500.000 quilos d'aliments i articles d'higiene personal a entitats socials de tot el territori, la qual cosa equival a més de 25.000 carros de la compra.

En este sentit, el president del Banc d'Aliments, Frederic Gómez, ha manifestat: "Estem molt agraïts per esta nova donació de Mercadona, productes de primera necessitat que des de hui mateix es repartiran a les entitats socials del territori". I ha afegit: "Ens venen molt bé, a causa del fort increment de persones que reben aliments nostres amb motiu de la pandèmia, que ha fet que la necessitat alimentària haja augmentat un 40 % al territori. A més, la donació actual, que s'afig a les altres que ens ha fet Mercadona, és especialment interessant, ja que es tracta d'un producte molt necessari."

Per la seua part, el director de Relacions Externes de Mercadona a Girona, Santi Mont, ha agraït "el treball que duen a terme les entitats socials com el Banc d'Aliments de les Comarques de Girona" i ha posat de manifest: "L'increment de les donacions efectuades enguany, en uns moments molt difícils per a moltes famílies, obeïx a la voluntat de complir les nostres obligacions com a part integrant de la societat i ajudar a pal·liar, en la mesura que siga possible, l'increment de les demandes dels col·lectius més desfavorits."

Donació de llet Mercadona al Banc d'Aliments de les Comarques de GironaDonació de llet Mercadona al Banc d'Aliments de les Comarques de Girona.

Logo EActiVat