Els estudiants trien Mercadona entre les empreses més atractives per a treballar

Mercadona, entre les empreses més atractives per a treballar

22 de juny de 2022
  • Els estudiants valoren Mercadona com la tercera empresa més atractiva en la 5a edició del rànquing Merco Talent Universitari.
  • Coneix tots els nostres llocs vacants en la pàgina d'Ocupació de Mercadona.

Mercadona continua entre les empreses més atractives per a treballar en el sector de la distribució, tal com demostren els resultats del rànquing Merco Talent Universitari, elaborat pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. La companyia ocupa la tercera posició en el rànquing global, compost per 100 empreses, i la segona posició en el rànquing sectorial.

En esta 5a edició de Merco Talent Universitari han participat estudiants que es troben en els últims cursos d'estudis superiors en diferents centres del país. Els jóvens han valorat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans, que són determinants a l'hora de triar un treball, com la qualitat laboral, la igualtat d'oportunitats, la formació en el lloc de treball, les condicions salarials i les possibilitats de promoció, entre altres.

D'ací, a més de classificar les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya, s'han extret tendències actuals en l'àmbit laboral, com la rellevància del reconeixement professional dins de l'empresa, la necessitat d'una formació contínua i multidisciplinària, i es valora molt positivament el fet de compartir amb la plantilla el benefici generat. Una informació de gran valor per a les empreses a l'hora d'atraure i retindre talent.

Mercadona està orgullosa dels resultats i és conscient que és necessari continuar treballant per a aconseguir que el segon component del model de la companyia, El Treballador, estiga plenament satisfet. Per a això, ha implantat des de fa anys una política de recursos humans diferencial i de qualitat, amb salaris per damunt del sector, formació des del primer dia de la incorporació al lloc de treball i de manera continuada, possibilitats de promoció interna i conciliació de la vida personal i laboral.

Estes condicions laborals de Mercadona han sigut reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT)

Coneix les ofertes de treball de Mercadona.