Alba, treballadora del supermercat de Mazarrón Puerto de Mazarrón, Múrcia

Mercadona, empresa més atractiva per a treballar a Espanya segons els estudiants

21 de juny de 2021
  • Més de 8.400 persones que cursen estudis superiors elegixen Mercadona com l'empresa més atractiva per a treballar en la 4a edició de Merco Talent Universitari a Espanya.
  • Per a conéixer les nostres vacants pots accedir a la pàgina d'Ocupació de Mercadona.

Mercadona se situa en la primera posició com l'empresa més atractiva per a treballar a Espanya segons els resultats del rànquing de Merco Talent Universitari, realitzat pel Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

En les enquestes de la 4a edició de Merco Talent Universitari han participat més de 8.400 persones que cursen estudis superiors en diferents centres del país. Esta classificació reconeix les 100 empreses més atractives per a treballar a Espanya a través de l'avaluació de diferents aspectes entre els quals es troben les preferències laborals (sector, tipologia de companyia o expectatives salarials) i aspectes relacionats amb la busca d'ocupació.

Els resultats revelen que els estudiants valoren positivament a l'hora de triar una ocupació la qualitat de vida, una bona retribució i obtenció de beneficis, la formació i el desenvolupament professional intern, la meritocràcia i el reconeixement i la consecució de reptes dins de l'empresa. La metodologia d'estudi es concentra en l'anàlisi de les més de 8.400 valoracions realitzades per universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, doctorat i alumnes de cicles superiors.

Condicions laborals de Mercadona

Dins del model de Recursos Humans de Mercadona, el Treballador és un component fonamental, i així queda reflectit amb l'oferta de treball estable i de qualitat, amb salaris per damunt de la mitjana del sector, formació contínua i la possibilitat de promocionar internament.

Les condicions laborals de Mercadona  han sigut reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT).

Coneix les ofertes d'ocupació de Mercadona.

Imatge de capçalera: Alba, treballadora del supermercat de Mazarrón Puerto de Mazarrón, Múrcia.