Treballadores i treballadors de Mercadona

Mercadona: empresa més atractiva del sector de la distribució per a atraure i retindre el talent

15 de març de 2024
  • En la 18a edició de Merco Talent, Mercadona és reconeguda com la millor empresa del sector a Espanya per a treballar.
  • El Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco) inclou la companyia en el top 10 de millor gestió dels equips de recursos humans.

Mercadona ha tornat a ser reconeguda com a millor empresa del sector de la distribució generalista per a atraure i retindre talent, i l'octava en un rànquing global que valora la gestió d'equips de recursos humans. La companyia ocupa estes posicions en el rànquing de Merco Talent del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica des de 2006.

Per a l'elaboració del rànquing, s'han realitzat més de 50.000 enquestes a través d'11 fonts: catedràtics, experts, responsables de recursos humans, treballadors i universitaris, entre altres. En estes enquestes s'han avaluat la gestió de les treballadores i els treballadors i les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar i retindre el talent. Amb això, Merco reconeix les 200 empreses més atractives per a treballar a Espanya.

Una família de + 100.000: contractes fixos i de qualitat

Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats obtinguts, que comporten el reconeixement a la seua família de més de 100.000 treballadores i treballadors.

Conscient que les treballadores i els treballadors són el millor actiu dels clients i essencials per al creixement empresarial, Mercadona advoca per un lloc de treball estable i de qualitat, amb sous per damunt de la mitjana del sector.

Així mateix, la política de recursos humans de Mercadona aposta per la formació, la projecció professional i l'impuls al talent. En 2023, la companyia va destinar 110 milions d'euros a consolidar i millorar les habilitats i els coneixements de la plantilla, i 2.221 treballadores i treballadors van ser promocionats a llocs de més responsabilitat.