Resultats Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco) Empreses i Líders 2023

Mercadona, empresa amb millor reputació del sector i segona en l'àmbit general

28 de juny de 2023
  • El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco) ha publicat els resultats del "Rànquing General d'Empreses 2023", en el qual situa Mercadona com l'empresa amb millor reputació del sector i la segona en l'àmbit general.
  • El president de Mercadona, Juan Roig, repetix com a líder amb més reputació del "Rànquing General de Líders 2023"

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, es troba entre les empreses d'Espanya amb millor reputació segons el "Rànquing General d'Empreses 2023", elaborat pel Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco). En concret, la companyia ocupa la segona posició i la primera en la categoria de Distribució Generalista.

A més, la publicació d'estos resultats coincidix amb la presentació del "Rànquing General de Líders 2023", en el qual el president de Mercadona, Juan Roig, manté el lideratge per cinqué any consecutiu.

Uns resultats dels quals la companyia es mostra molt orgullosa i agraïx a Merco la gran labor que realitza per a detectar els punts de millora i continuar treballant per a millorar-los cada dia amb l'objectiu de "ser una empresa que la societat vulga que existisca i se'n senta orgullosa".

Sistema de valoració reputacional

Per a l'elaboració d'estos rànquings, Merco ha comptat amb la participació de més de 53.000 persones de diferents àmbits. Entre les quals es troben directius d'empreses, analistes financers, catedràtics, associacions de consumidors, ONG, sindicats, periodistes, influents i ciutadans.

Estes persones valoren les diferents empreses i líders inclosos en una llista preliminar segons variables reputacionals relacionades amb els resultats econòmics, la qualitat de l'oferta comercial, l'esperit innovador, la gestió de talent, el comportament ètic, i la responsabilitat i reputació corporativa.

Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco)

Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) és uns dels monitors corporatius de referència a Espanya i Llatinoamèrica. Des de l'any 2000 avalua la reputació de les empreses, basant-se en una rigorosa metodologia i que no rep subvenció o patrocini ni públic ni privat, ja que l'única font de finançament és la comercialització d'informes.