Voluntaris del menjador Manos de Ayuda Social, juntament amb personal de Mercadona, en la primera entrega d'aliments

Mercadona donarà diàriament productes al Menjador Social Manos de Ayuda Social de Vallecas (Madrid)

28 de gener de 2020
  • La cadena de supermercats inicia hui una col·laboració amb esta entitat, a la qual entregarà diàriament productes de primera necessitat, i amb això contribuirà a l'atenció dels 120 usuaris del seu menjador social situat a Vallecas (Madrid).
  • Este acord se suma a la col·laboració que Mercadona fa amb menjadors de tota la Comunitat de Madrid, amb els quals aporta, a més dels aliments, recursos logístics i humans per a poder dur a terme la donació.

La companyia Mercadona ha iniciat hui una col·laboració amb el Menjador Social Manos de Ayuda Social de Vallecas (Madrid), per la qual, en el marc de la responsabilitat social de la companyia, es compromet a donar diàriament productes de primera necessitat a estes entitats. L'entrega d'estos productes, aptes per al consum però no per a la venda, segons els criteris de l'empresa, es durà a terme gràcies a l'aportació, també per part de l'empresa, dels recursos logístics i humans que permeten que els aliments arriben en perfectes condicions de qualitat i de seguretat alimentària.

El responsable de Relacions Externes de Mercadona, Gonzalo Canelada, ha destacat que "esta nova col·laboració reafirma el compromís social de la companyia i ens fa sentir molt orgullosos de poder aportar la nostra xicoteta contribució a este menjador social, i ajudar-los a poder continuar exercint la seua labor d'atenció a les persones més necessitades".

Per la seua banda, la presidenta del Menjador Social Manos de Ayuda Social, Beatriz Quintana, ha agraït a Mercadona la seua col·laboració, i ha destacat que "portar endavant el nostre menjador social és un gran repte diari, ja que únicament disposem de les aportacions d'empreses com Mercadona i el treball impagable de l'equip de voluntaris, que estan compromesos tot l'any. Per això, l'inici d'esta col·laboració és molt important per a nosaltres, no solament per l'aportació en espècie que suposa, sinó per l'ànim que ens dona veure tanta solidaritat, que ens ajuda a continuar endavant amb la nostra labor social".

Responsabilitat Social de Mercadona

Un dels compromisos de Mercadona és tornar a la societat part del que rep d'esta. La companyia ha reforçat este compromís per mitjà del seu Pla d'Acció Social, amb el suport a diverses institucions i entitats socials de totes les comunitats autònomes.

Gràcies a les diverses iniciatives en les quals Mercadona participa, la companyia va donar l’any 2019 més de 9.100 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya. L'equivalent a esta aportació és de més de 150.000 carros de la compra.

Imagen de cabecera: Voluntaris del menjador Manos de Ayuda Social, juntament amb personal de Mercadona, en la primera entrega d'aliments.