Donació aliments en botiga Mercadona

Mercadona donarà diàriament productes al menjador social "Comedor y Hogar Casa de María y José" d'Alcorcón (Madrid)

06 de setembre de 2018
  • Mercadona s'ha compromès a donar diàriament productes en perfecte estat a aquest menjador des d'un dels seus centres d'Alcorcón.
  • La companyia també ha donat 520 tones d'aliments de primera necessitat al llarg del 2017 a diversos menjadors i entitats socials de la Comunitat de Madrid.

Mercadona ha iniciat la seva col·laboració amb el menjador social "Comedor y Hogar Casa de María y José" d'Alcorcón a través del lliurament diari de productes aptes per al consum però no per a la venda, des d'un dels seus centres de la localitat. La donació es fa a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics que també aporta Mercadona.

El gerent de Relacions Externes de Mercadona, Iván Díaz, ha assegurat que l'empresa "se sent molt satisfeta amb la col·laboració amb aquest menjador social i orgullosa de poder aportar aliments als qui més ho necessiten".

Per la seva banda, l'alcalde, David Pérez, ha destacat "la importància d'iniciatives solidàries com aquesta, que corresponsabilitzen la societat en la recerca de solucions per a les persones més excloses socialment. A més donen suport a processos d'inclusió que tenen l’eix fonamental en els serveis socials i han de comptar necessàriament amb el treball i l'aportació del Tercer Sector i dels agents econòmics, com en aquest cas el "Comedor y Hogar Casa de María y José" i Mercadona".

Representants del "Comedor y Hogar Casa de María y José" s'han mostrat moltagraïts i satisfets amb aquesta col·laboració. "Gràcies a aquest compromís de Mercadona es beneficiaran moltes persones que acudeixen a aquest centre, a qui s’ajudarà en el seu procés d'inclusió social".

En el marc de les accions de compromís social, Mercadona col·labora des de fa anys amb diferents institucions i organitzacions benèfiques de tot Espanya, com ara Bancs d'Aliments, Càritas Diocesana, la Creu Roja i més de 140 menjadors socials. El 2017 Mercadona va donar 9.600 tones a aquestes institucions.