Donació en Sagrado Corazón de Jesús de Fraga

Mercadona donarà diàriament productes a la Residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca)

03 de març de 2020
  • La cadena de supermercats inicia una col·laboració amb esta entitat, a la qual entregarà diàriament productes de primera necessitat, i d'esta manera contribuïx a l'atenció dels 78 usuaris de la residència situada a Fraga (Osca).
  • Este acord se suma a la col·laboració que Mercadona du a terme amb diferents entitats de tota la comunitat d'Aragó, en què aportarà, a més dels aliments, recursos logístics i humans per a poder realitzar la donació.

La companyia Mercadona ha començat una col·laboració amb la Residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca), per la qual, en el marc de la responsabilitat social de la companyia, es compromet a donar diàriament productes de primera necessitat en este centre de majors. L'entrega d'estos productes, aptes per al consum, però no per a la venda, segons els criteris de l'empresa, es durà a terme gràcies a l'aportació també, per part de l'empresa, dels recursos logístics i humans que permeten que els aliments arriben en perfectes condicions de qualitat i de seguretat alimentària.

La responsable de Relacions Externes de Mercadona, Laura Cortel, ha destacat que "esta nova col·laboració reafirma el compromís social de la companyia i ens fa sentir molt orgullosos de poder aportar la nostra xicoteta contribució a este centre de majors".

Per la seua banda, la Direcció de la Residència Sagrado Corazón de Jesús ha agraït a Mercadona la seua col·laboració, i destaca que "estem molt agraïts a Mercadona per la nova etapa que comença i, molt especialment, pel tracte pròxim, la compressió i l'afecte amb què ha sigut acollit este projecte".

Responsabilitat Social de Mercadona

Un dels compromisos de Mercadona és tornar a la societat part del que rep d’esta. La companyia ha reforçat este compromís per mitjà del seu Pla d'Acció Social, amb el suport a diverses institucions i entitats socials de totes les comunitats autònomes.

Gràcies a les diferents iniciatives en les quals Mercadona participa, la companyia va donar en 2019 més de 9.100 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya. L'equivalent a esta aportació és de més de 150.000 carros de la compra.

Imatge de capçalera: Voluntaris de la residència Sagrado Corazón de Jesús de Fraga (Osca) amb personal de Mercadona.