E. Català i un voluntari de l'Associació Cívica La Nau amb S. Mont (Mercadona) durant l’entrega

Mercadona dona més de 7.000 biberons i tetines per a bebés al Banc de Productes no Alimentaris La Nau

04 de novembre de 2020
  • Des de principi d'any, la companyia ha entregat més de 2.000 tones d'aliments i productes de primera necessitat a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya.
  • Reforça el seu compromís solidari amb Catalunya i incrementa les donacions a conseqüència de la situació derivada de la COVID-19.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha fet efectiva hui l’entrega de més de 7.000 biberons i tetines per a bebés a l'Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris situat a Cornellà de Llobregat.

La nova donació, feta hui, forma part de les que la companyia du a terme, a conseqüència de la situació excepcional ocasionada per la COVID-19, a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya, com els quatre bancs d'aliments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, la Creu Roja o l'Associació Cívica La Nau, entre altres.

En total, durant els deu primers mesos de l'any, Mercadona ha entregat més de 2.000 tones (concretament 2.067.000 quilos) de productes de primera necessitat a les entitats esmentades. Pel que fa als aliments, les donacions engloben tant productes secs com frescos, com ara llet, llegums, pasta, carn i peix fresc envasat, fruita i verdura, iogurts i postres làcties, pa de motle, cereals i sucs i batuts refrigerats, entre altres. Pel que fa a articles d'higiene personal i parament infantil, destaquen xampús i desodorants, i també xuplons, mossegadors, biberons i tetines.

En este sentit, Emília Català, gerent de l'Associació Cívica La Nau, banc de productes no alimentaris, ha afirmat que "esta nova donació se suma a la realitzada el mes de juny passat quan Mercadona ja ens va entregar prop de 16.000 articles d'higiene personal. Som molt conscients de l'esforç que comporta a les empreses este tipus de col·laboració, per això volem agrair la labor que duen a terme i que és un exemple de la responsabilitat social de la companyia". "La nostra entitat –ha afegit– es va crear amb el propòsit de servir de pont entre les empreses socialment responsables i les entitats i organitzacions que atenen els col·lectius més vulnerables del nostre entorn. El nostre objectiu principal és la lluita contra la pobresa de les persones que viuen prop de nosaltres i ajudar-les perquè puguen portar una vida més digna".

Per la seua part, Santi Mont, director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord, ha agraït "el treball que duen a terme les entitats socials com l'Associació Cívica La Nau" i ha posat de manifest que: "Mercadona respon així a la crida feta per les entitats i reforça les donacions amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar, en la mesura que siga possible, les demandes dels col·lectius més desfavorits. Això representa per a la companyia un esforç i, al mateix temps, la satisfacció de dur a terme els nostres objectius de solidaritat i responsabilitat social".

E. Català i un voluntari de l'Associació Cívica La Nau amb S. Mont (Mercadona) durant l’entregaE. Català i un voluntari de l'Associació Cívica La Nau amb S. Mont (Mercadona) durant l’entrega.

E. Català de l'Associació Cívica La Nau amb S. Mont (Mercadona) en un moment de l’entregaE. Català, de l'Associació Cívica La Nau, amb S. Mont (Mercadona) en un moment de l’entrega.

Logo EActiVat