Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Guipúscoa

Mercadona dona més de 49.000 quilos de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de Guipúscoa

06 de maig de 2020
  • Reforça les donacions d'aliments durant l'excepcional situació ocasionada per la COVID-19 per a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en esta situació d'extraordinària complexitat que estem vivint.
  • Hui entrega 24.318 quilos de llegums, arròs, pasta i llet a l'entitat benèfica.
  • En total, des del 30 de març i fins hui, la companyia ha entregat més de 154 tones de productes bàsics a diverses entitats socials d'Euskadi.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha entregat la quantitat de 49.115 quilos de productes de primera necessitat, com llegums, arròs, pasta i llet, i també productes frescos, al Banc d'Aliments de Guipúscoa.

La companyia ha fet efectiva hui l'entrega al Banc d'Aliments de Guipúscoa de 24.318 quilos de llegums, arròs, pasta i llet (un total de 30 palets), que se suma a la que ja va fer al principi d'abril amb l'entrega de 2.915 litres de llet (5 palets). Estes donacions se sumen a les que Mercadona fa diàriament al Banc d'Aliments de Guipúscoa (que estes últimes setmanes, fruit de la situació ocasionada per la COVID-19, ha recollit Creu Roja Guipúscoa als supermercats), i que des del passat 30 de març sumen un total de 21.882 quilos. 

Mercadona se suma així a la crida feta pel Banc d'Aliments de Guipúscoa i reforça les donacions d'aliments durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19 amb l'objectiu de donar resposta a les demandes de les persones més necessitades i ajudar a pal·liar-les, en la mesura que siga possible.

El president del Banc d'Aliments de Guipúscoa, Jose Manuel Pineda, ha afirmat que "la col·laboració de Mercadona en forma de donacions ha sigut abans, durant i estic segur que ho serà també després de la pandèmia, simplement excel·lent, com diem per ací: 'de llevar-se la txapela'".

Per la seua banda, la responsable de Relacions Externes de Mercadona a Guipúscoa, Miryam Oca, ha agraït "l'enorme labor que duen a terme les entitats socials guipuscoanes" i ha assenyalat que "la donació de més de 49.000 quilos d'aliments duta a terme estes setmanes és la nostra xicoteta contribució per a ajudar a donar resposta a les necessitats de les persones que més ho necessiten en esta situació d'extraordinària complexitat que estem vivint".

Una política d'acció social sostenible integrada en l'estratègia d'RSE de Mercadona

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és tornar part del que rep d'esta. Amb este objectiu es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic per mitjà de diverses línies d'actuació que reforcen la seua aposta pel creixement compartit.

En el marc d'esta política, a més de col·laborar amb els bancs d'aliments de Biscaia, Àlaba i Guipúscoa, la cadena de supermercats també dona productes al menjador social de Los Desamparados de Vitòria-Gasteiz i a Creu Roja Euskadi. La donació es realitza diàriament, de dilluns a dissabte i les entregues es duen a terme en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària.

En total, des del 30 de març i fins hui, la companyia ha entregat més de 154 tones de productes bàsics a estes entitats socials d'Euskadi.

Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de GuipúscoaEntrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Guipúscoa.

Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de GuipúscoaEntrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Guipúscoa.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà