Mercadona dóna aliments.

Mercadona dóna més de 12.000 litres de llet al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona

01 de setembre de 2017
  • En l’àmbit de Catalunya, la companyia entrega 90.000 litres de llet sencera Hacendado als quatre Bancs d'Aliments.
  • Des de començament d'any, Mercadona ha donat 400.000 quilos d'aliments i altres productes de primera necessitat a diverses institucions i organitzacions benèfiques de les comarques tarragonines.

La companyia de supermercats Mercadona ha fet efectiva hui la donació de 12.096 litres (28 mitjos palets) de llet sencera de la marca pròpia Hacendado al Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona en compliment del conveni de col·laboració signat per ambdues parts. Aquesta donació se suma a l'efectuada als Bancs d'Aliments de les comarques de Girona i Lleida, i continuarà els pròxims dies amb el repartiment al Banc d'Aliments de Barcelona fins a completar els 90.000 litres de llet donats enguany.

La relació entre Mercadona i la Fundació Bancs d'Aliments de Catalunya, que engloba els quatre Bancs d'Aliments, es va iniciar l'any 2010 coincidint amb la campanya de recollida d'aliments bàsics a supermercats i mercats. La relació iniciada fa vuit anys entre la cadena de distribució i l'entitat benèfica s'emmarca des de dos vessants: d'una banda, posar a la disposició dels Bancs d'Aliments les tendes de Mercadona en les edicions que organitzen per a recaptar aliments, i, d'altra banda, fer una donació de productes de primera necessitat perquè els Bancs d'Aliments puguen distribuir-los entre les persones necessitades a través d'entitats benèfiques.

Durant l'acte de lliurament, el president del Banc d'Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha expressat "el més sincer agraïment a Mercadona per la sensibilitat que demostra i ha demostrat en el seu compromís d'ajudar als més necessitats", i ha afegit que "representa un exemple de solidaritat en destinar una part dels seus beneficis en forma d'aliments a aquelles persones que més ho necessiten. Sempre que hem tocat a la seua porta ens han atés amb generositat. Aquest és un exemple que afortunadament, a tota Espanya, s'està expandint a altres institucions".

En aquest sentit, el responsable de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Joan Gili, ha remarcat "la important labor" que duu a terme el Banc d'Aliments "en arreplegar i repartir els aliments entre els més necessitats" i ha manifestat que aquesta nova donació de 12.096 litres de llet que fa la companyia "és la nostra xicoteta contribució per a ajudar a les persones més necessitades del nostre entorn".

A més de la col·laboració amb el Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona, Mercadona també dóna diàriament (de dilluns a dissabte) productes a diversos menjadors socials de les comarques tarragonines.

La col·laboració amb diverses entitats socials i organitzacions benèfiques en les comarques tarragonines s'ha traduït, des de començament d'any, en la donació de 400.000 quilos d'aliments i altres productes de primera necessitat, la qual cosa equival a més de 6.600 carros de la compra.