Detall del logo de Mercadona al davantal d'un dels treballadors de tenda.

Mercadona dóna més d'11 tones de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de Valladolid

29 de setembre de 2017
  • La companyia renova un any més el conveni de col·laboració que subscriu de forma anual amb l'entitat.
  • Mercadona col·labora amb altres entitats socials a Castella i Lleó a les quals va donar més de 540 tones l’any 2016.

Mercadona ha donat a la Fundació Banc d'Aliments de Valladolid més d'11 tones de productes de primera necessitat, renovant així el conveni de col·laboració que ambdues entitats mantenen des de fa anys. L'entitat es compromet al seu torn a distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més necessitades.

El lliurament ha tingut lloc hui a la seu que el Banc d'Aliments provincial té situada al polígon d’Argales. En concret, s'ha fet entrega d'oli i fesols en conserva, tal com va sol·licitar la mateixa entitat, destinats a aquelles famílies o col·lectius amb escassos recursos de Valladolid i província.

La companyia, a més, ha participat els passats 2 i 3 de juny en la II Operació Quilo organitzada pel Banc d'Aliments de Valladolid i l'Associació de Supermercats de Castella i Lleó, on es van arreplegar més de 90 tones de productes de primera necessitat entre tots els supermercats participants. Per a aquesta iniciativa, Mercadona va posar a la disposició de l'entitat els 15 supermercats que té situats a la capital.

El president de la Fundació Banc d'Aliments de Valladolid, Jesús Mediavilla, ha volgut agrair a Mercadona “aquesta nova col·laboració i el compromís social que aquesta empresa ens presta per a seguir ajudant a les 16.100 persones que atén la nostra Fundació al mes. Gràcies a aquest compromís anual, la nostra entitat veu com les seues naus i estants van assortint-se d'aliments que aniran destinats a les famílies que més els necessiten”. 

Acció social de Mercadona a la regió

En el cas concret de Castella i Lleó, l’any 2016 Mercadona va donar 545 tones d'aliments a diverses entitats benèfiques i menjadors de la comunitat.  Amb aquesta col·laboració, la cadena de supermercats consolida el seu programa d'ajuda amb diverses entitats socials, reforçant el seu compromís amb l'entorn social on desenvolupa la seua activitat.

L’any 2016, la companyia ha recolzat la labor de més de 120 menjadors instaurats a diferents localitats de tota Espanya, als quals dóna diàriament productes que no són aptes per a la venda però sí que estan en perfectes condicions per al seu consum.

Així mateix, Mercadona ha seguit desenvolupant el seu pla d'acció social mitjançant el suport a diverses entitats socials que han ajudat moltes persones. En total, i a través de diverses iniciatives en les quals ha participat a tota Espanya, ha donat 6.500 tones d'aliments, l'equivalent a 108.000 carros de la compra.