Entrega productes de Mercadona a La Rioja

Mercadona dona 43.750 quilos de productes de primera necessitat al banc d'aliments i a menjadors socials de La Rioja

27 de abril de 2020
  • Reforça les donacions d'aliments durant l'excepcional situació ocasionada per la COVID-19 per a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en esta situació d'extraordinària complexitat que estem vivint.
  • Hui entrega 24.330 quilos de llegums, arròs, pasta i llet al Banc d'Aliments de La Rioja.
  • En un mes, la companyia ha distribuït un total de 19.420 quilos de productes als menjadors socials amb els quals col·labora habitualment.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha entregat la quantitat de 43.750 quilos (54 palets) de productes de primera necessitat, com ara llegums, arròs, pasta i llet, així com productes frescos i plats preparats, al Banc d'Aliments i als 2 menjadors socials de La Rioja amb els quals col·labora habitualment.

La companyia ha fet efectiva hui l'entrega al Banc d'Aliments de La Rioja d'un total de 24.330 quilos de llegums, arròs, pasta i llet. Esta donació se suma a les que fa diàriament als dos menjadors socials de La Rioja amb els quals col·labora, i que des del passat 27 de març sumen un total de 19.420 quilos.

Mercadona se suma així a la crida feta pel Banc d'Aliments de La Rioja i reforça les donacions d'aliments durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19 amb l'objectiu de donar resposta i ajudar a pal·liar, en la mesura que siga possible, les demandes de les persones més necessitades.

El president del Banc d'Aliments de La Rioja, José Manuel Pascual Salcedo, ha afirmat que "novament hem d'agrair a Mercadona esta donació, que se suma a les que du a terme al llarg de l'any, així com la seua implicació en les operacions quilo que fem a les seues botigues o la Gran Recollida anual. Ens satisfà extraordinàriament que, en estos moments d'estat d'alarma, tornen a fer un pas avant i ens entreguen productes de primera necessitat alimentària que ara mateix són necessaris en un magatzem que s'està quedant sense existències per al repartiment. Ens alegra especialment que Mercadona continue estant al nostre costat, la qual cosa significa estar al costat de la societat de La Rioja, sent fidels a una cosa que forma part del seu ADN: la responsabilitat social corporativa”.

Per la seua part, el director de Relacions Externes de Mercadona a La Rioja, Imanol Flandes, ha agraït "l'enorme labor que du a terme el Banc d'Aliments juntament amb la resta d'entitats benèfiques de La Rioja" i ha assenyalat que "l'entrega de més de 43.000 quilos d'aliments duta a terme estes setmanes és la nostra xicoteta contribució per a ajudar a donar resposta a les necessitats de les persones que més ho necessiten en esta situació d'extraordinària complexitat que estem vivint".

Una política d'acció social sostenible integrada en l'estratègia d'RSE de Mercadona

Un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és tornar part del que rep d'esta. Amb este objectiu, es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic per mitjà de diverses línies d'actuació que reforcen la seua aposta pel creixement compartit.

En el marc d'esta política, a més de la col·laboració amb el Banc d'Aliments de La Rioja, la cadena de supermercats també dona productes a dos menjadors socials de La Rioja: Cocina Económica de Logronyo i la residència La Concepción de Calahorra, gestionada per les Hermanitas de los Ancianos Desamparados. La donació es du a terme diàriament, de dilluns a dissabte, gràcies als recursos logístics i humans de Mercadona, que porta els productes a cada un dels menjadors socials i els entrega en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè els voluntaris preparen els menjars diaris.

De fet, des de l'1 de gener de 2020 i fins hui, la companyia ha donat a les entitats i organitzacions socials de La Rioja un total de 92 tones d'aliments.

José Manuel Pascual Salcedo (Banc d'Aliments) i Imanol Flandes (Mercadona) durant l'entrega efectuada huiJosé Manuel Pascual Salcedo (Banc d'Aliments) i Imanol Flandes (Mercadona) durant l'entrega efectuada.

Donació de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de La RiojaDonació de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de La Rioja.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà