Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Tenerife

Mercadona dona 15 tones de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de Tenerife

01 de juny de 2021
  • La companyia de supermercats aferma la seua col·laboració amb l'organització entregant 15 tones d'aliments com ara arròs, mandonguilles, salsitxes, tonyina, galletes o gofio.
  • Així mateix, inicia este mes col·laboració diària amb les entitats de repartiment San Vicente de Paúl (Grupo San Pío X) i l'Assemblea Comarcal Valle de La Orotava (Creu Roja), que reben de dilluns a divendres aliments dels supermercats més pròxims.
  • Mercadona col·labora amb 33 entitats benèfiques de Canàries a les quals va donar 780 tones d'aliments en 2020, un 63 % més que l'any anterior a causa de la crisi sanitària i econòmica.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha entregat hui dilluns quinze tones de productes de primera necessitat al Banc d'Aliments de Tenerife (BANCOTEIDE) com ara arròs, mandonguilles, salsitxes, tonyina, galletes o gofio fruit del ferm compromís de la cadena d'estar al costat dels col·lectius més desfavorits, una labor que ha reforçat a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica.

La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració que han renovat este matí amb la finalitat que els aliments es distribuïsquen entre les diferents entitats sense ànim de lucre beneficiàries del Banc d'Aliments i arriben al consumidor final en perfecte estat.

Hernán Cerón, president del Banc d'Aliments de Tenerife, agraïx "esta ajuda que ens permetrà continuar amb la nostra activitat benèfica de repartiment d'aliments bàsics a les famílies desfavorides de la nostra província, i més tenint en compte les dificultats de proveïment que estem patint amb motiu de la COVID-19".

D'altra banda, la companyia de supermercats ha iniciat este mes de maig col·laboració diària amb les entitats de repartiment San Vicente de Paúl (Grupo San Pío X) i l'Assemblea Comarcal Valle de La Orotava (Creu Roja) amb l'entrega de productes de primera necessitat com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Les donacions es fan a primera hora de dilluns a divendres, des dels supermercats més pròxims als centres. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, s'entreguen en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària.

Jorge Pérez, director de Relacions Externes a Tenerife i Relacions Institucionals de Canàries, va destacar que "la situació d'excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requerix agilitat en les nostres decisions amb un únic objectiu: donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables en una situació d'extraordinària complexitat com la que estem vivint".

Una política d'acció social sostenible en l'estratègia d'RSE de Mercadona

També manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat. En el cas de Canàries, durant l'any 2020 va incrementar a causa de la crisi econòmica i social un 63 % les seues donacions fins a entregar un total de 780 tones d'aliments a les diferents entitats benèfiques i menjadors socials de les illes amb les quals ja col·laborava habitualment.

Concretament, a la província de Santa Cruz de Tenerife la companyia col·labora amb el Banc d'Aliments, Creu Roja, Càritas i amb deu menjadors socials: nou a l'illa de Tenerife i un a La Palma.

Entrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de TenerifeEntrega d'aliments de Mercadona al Banc d'Aliments de Tenerife.