All sec de la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra més de 6.500 tones d'all sec d'origen nacional per a enguany

21 de abril de 2020
  • Es tracta d'un all de la varietat morada que es comercialitza en una malla de 400 grams i de 250 grams.
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, l'all sec que es ven a les més de 1.600 botigues de Mercadona és d'origen nacional durant tot l'any.
  • La companyia va vendre aproximadament 6.000 tones d'all sec en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha provocat que la companyia haja comprat 6.500 tones d'all sec d'origen nacional per a la campanya d'enguany. Es tracta d'un all de la varietat morada, disponible en la secció Fruita i Verdura, que es comercialitza en una malla de 400 grams i de 250 grams

La companyia, que va vendre en 2019 aproximadament 6.000 tones d'all sec, treballa sempre amb proveïdors d'origen nacional per a oferir este producte en totes les seues botigues. En concret, amb J. A. Corell SL, situat a Minaya (Albacete); Producciones Agrícolas Cordobesas SL, situat a Cabra (Còrdova); Cebollas Tara SL, situat a Requena (València); SDAD Coop. del Campo San Isidro El Santo i Actividades de Producción y Comercialización La Veguilla, situats els dos a Las Pedroñeras (Conca).

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019 les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i Verdures de temporada''.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

All sec disponible en la secció Fruita i Verdura de MercadonaAll sec disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà