Xirimoia d'origen espanyol en Mercadona

Mercadona compra més de 1.500 tones de xirimoia d'origen espanyol, un 25 % més que en 2019

19 de novembre de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia incorpora, a les botigues on hi ha hàbit de consum, xirimoia cultivada a Andalusia.
  • La xirimoia és rica en aigua, vitamina C i potassi, amb un baix nivell de greixos i proteïnes, i es pot prendre com a postres en forma mousse, gelat o batuts, i també directament amb cullera.
  • Els proveïdors andalusos Frutas Rafael Manzano (Granada), Frutas H. Fajardo (Molvízar, Granada), Alhóndiga la Unión (El Ejido, Almeria) i Frutas Los Cursos (Almuñécar, Granada) assortixen d'esta fruita, la temporada de la qual va de setembre a desembre.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, compra més de 1.500 tones de Xirimoies Origen Espanya de la varietat Fino de Jete per a la temporada 2020, que va de setembre a desembre. Això suposa un augment del 25 % respecte a 2019 i està en línia amb l'aposta de la companyia pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat.

La Xirimoia Origen Espanya de Mercadona és rica en aigua, vitamina C i potassi. Té un baix nivell de greixos i proteïnes, i també un alt nivell de glucosa i fructosa. Encara que s'utilitza per a postres com mousse, gelat o batuts, també es pot consumir directament amb cullera.

Esta fruita està disponible a les botigues on hi ha hàbit de consum, situades principalment a Castella i Lleó, Madrid, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, Extremadura, Múrcia, Andalusia, les Balears i Portugal, i prové de camps de Granada, amb la col·laboració dels proveïdors andalusos Frutas Rafael Manzano (Granada), Frutas H. Fajardo (Molvízar, Granada), Alhóndiga la Unión (El Ejido, Almeria) i Frutas Los Cursos (Almuñécar, Granada).

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Xirimoia d'origen Espanya, en la secció de Fruita i Verdura de MercadonaXirimoia d'origen Espanya, en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona.

Logo EActiVat