Cogombre disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra més de 21.300 tones de cogombre d'origen nacional per a 2020, un 4 % més que en 2019

01 de juny de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia aposta tot l'any pel cogombre 100 % nacional cultivat a Andalusia, la Regió de Múrcia i la Comunitat de Madrid.
  • La companyia va comprar aproximadament 20.500 tones de cogombre en 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 21.300 tones de cogombre d'origen nacional per a 2020, aproximadament un 4 % més que en 2019, quan la companyia va comprar prop de 20.500 tones.

Per a proveir d'este producte les més de 1.600 botigues que Mercadona té situades a Espanya i a Portugal, la companyia col·labora durant tot l'any amb proveïdors locals, els camps dels quals es troben a Andalusia, la Regió de Múrcia i la Comunitat de Madrid.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

L'any 2019, les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruites i Verdures de temporada".

Així mateix, Mercadona defén les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Cogombre disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona  Cogombre disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Pepinoa salgai Mercadonako Fruta eta Barazkien atalean  Foto d'arxiu de les instal·lacions d'un proveïdor de Mercadona.

Logo EActiVat