Llima disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra 21.500 tones de llima d'origen nacional per a 2020, un 10% més que en 2019

27 de octubre de 2020
  • En la seua aposta per la fruita i verdura de proximitat, la companyia compra llimes cultivades a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.
  • La varietat Primofiori és la que es pot disfrutar estos mesos i la Verna estarà en el mercat al llarg del primer semestre de l'any que ve.
  • Frutas Poveda (San José de la Vega, Múrcia), Tana (Los Ramos, Múrcia), Frugarva (Alhama de Murcia, Múrcia) i Mundosol (Múrcia) són els Proveïdors Totaler d'esta fruita.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar 21.500 tones de llimes d'origen nacional en 2020, un 10 % més que l'any passat, en què se'n van adquirir 19.600 tones.

Esta producció, que es ven tant en malla d'un quilo com a granel, s'adquirix a les empreses murcianes Frutas Poveda, Tana, Frugarva i Mundosol amb productes que provenen de camps situats a la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana i Andalusia.

La llima és molt rica en vitamina C, i habitualment s'usa per a aromatitzar plats, elaborar sucs, gelats o sorbets. També es pot usar com a substitut del vinagre per a amanir ensalades, en carpaccios o marinats. Igualment, es poden esprémer les llimes i congelar el suc per a futures utilitzacions.

Fruita i verdura de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruites i verdures de temporada". Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Llima disponible en la secció Fruita i Verdura de MercadonaLlima disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Logo EActiVat