Noves cistelles de Mercadona en tenda.

Mercadona comença a col·laborar amb el menjador social Verge de les Angoixes d'Ayamonte (Huelva)

23 de juny de 2017
  • La companyia ja col·labora amb altres tres menjadors socials a la província, situats a Huelva capital, Lepe i Cartaya.

Mercadona comença a col·laborar amb el menjador social Verge de les Angoixes a la localitat d'Ayamonte, al que entregarà diàriament productes de primera necessitat que són aptes per al consum però no per a la venda. Els lliuraments es realitzen directament per Mercadona, de dilluns a dissabte, a primera hora del matí.

Mercadona segueix desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses institucions i entitats socials a Huelva, on ja col·labora amb el Menjador Social Verge de la Cinta a Huelva capital i amb altres dos menjadors a Lepe i Cartaya, als quals suma ara el menjador social Verge de les Angoixes d’Ayamonte. La companyia de supermercats també col·labora amb el Banc d'Aliments de Huelva, tant amb la donació de productes de primera necessitat, com en les operacions quilo i la Gran Recollida organitzades per aquesta entitat. Durant l'any 2016 Mercadona va entregar en total més de 147 tones d'aliments a diferents entitats socials a la província de Huelva.

El Menjador Social Verge de les Angoixes va començar a funcionar al desembre de 2013, atenent a més de 50 comensals des del primer mes. Aquest servei de l'Economat Social Sant Vicent de Paül té per objecte distribuir menjar elaborat (primer i segon plat, postres i pa) a les famílies més necessitades d'Ayamonte.