Cartell informatiu Operació Quilo Canàries

Mercadona col·labora amb els Bancs d'Aliments de Canàries en l'Operació Quilo

28 de juny de 2021
  • La cadena de supermercats participa des de totes les seues botigues en l'Operació Quilo organitzada pels Bancs d'Aliments de Tenerife i Las Palmas durant la setmana del 28 de juny al 3 de juliol.
  • Es tracta d'una recollida virtual, per la qual cosa els clients hi podran col·laborar amb una donació monetària en el moment de la compra.
  • Mercadona ha donat des de principi d'any a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de Canàries més de 370 tones de productes de primera necessitat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, participa durant esta setmana en l'Operació Quilo que organitzen els Bancs d'Aliments de Tenerife i Las Palmas des dels 85 supermercats que té a les illes. Es tracta d'una recollida virtual, per la qual cosa "Els Caps" (clients) podran col·laborar des de hui 28 de juny fins al dissabte 3 de juliol amb una donació monetària en el moment de la compra en el lineal de caixes com ja van fer el novembre de 2020 en la Gran Recollida.

Una vegada finalitze l'Operació Quilo, Mercadona entregarà tot el que s'haja recaptat als Bancs d'Aliments en forma de targetes moneder perquè puguen fer-les arribar a les persones que ho necessiten.

Hernán Cerón, president del Banc d'Aliments de Tenerife (BANCOTEIDE), va agrair a Mercadona "la seua col·laboració des de totes les seues botigues de la província, ja que d'ells depén en part l'èxit de l'esdeveniment" i va reiterar la seua gratitud per "haver anticipat l'entrega de 15 tones de productes bàsics corresponents al conveni d'enguany donats els problemes de desproveïment que patim".

Per la seua banda, Jorge Pérez, director de Relacions Externes a Tenerife i Relacions Institucionals de Canàries, va declarar: "És una satisfacció col·laborar amb el Banc d'Aliments tant en Operacions Quilo i Grans Recollides com en les donacions privades de productes de primera necessitat que duem a terme de manera constant. Agraïm enormement a l'entitat el seu treball i la dedicació altruista, claus per a la societat canària".

Donació d'aliments Mercadona a Canàries

També manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat. En el cas de Canàries, des de principi d'any la companyia de supermercats ha donat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de Canàries més de 370 tones d'aliments, la qual cosa equival a prop de 6.200 carros de la compra.

Concretament, a la província de Santa Cruz de Tenerife la companyia col·labora amb el Banc d'Aliments, Creu Roja, Càritas i amb deu menjadors socials: nou a l'illa de Tenerife i un a La Palma.

D'altra banda, Mercadona va realitzar el passat 3 de juny la seua primera Operació Sac a Canàries, en la qual es van habilitar punts de recollida d'aliments per a animals en 15 supermercats de Tenerife per a diferents associacions i protectores de l'illa, entre les quals es troba l'Associació per a la Defensa i Protecció dels Animals de Canàries de l'illa de Tenerife (ADEPAC). La iniciativa va tindre una gran acollida i es van aconseguir reunir 30 tones de menjar per a animals.

Cartell en espanyol:

Cartell informatiu que es col·locarà als supermercats per a informar els clients de la recollida virtual d'alimentsCartell informatiu que es col·locarà als supermercats per a informar els clients de la recollida virtual d'aliments.