Carros de Mercadona en una tenda

Mercadona col·labora amb Cáritas Diocesana de Canàries i amb el menjador social de Misión Cristiana Moderna de Fuerteventura

30 de desembre de 2017
  • Mercadona renova el seu acord de col·laboració amb Cáritas Diocesana de Canàries amb la donació de 6 tones d'aliments de primera necessitat. L'acord també inclou donacions diàries per part de Mercadona a Cáritas Diocesana de Canàries a Las Palmas de Gran Canaria.
  • La companyia també donarà diàriament productes de primera necessitat al menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura.

Mercadona i Cáritas Diocesana de Canàries han signat un acord de col·laboració que formalitza la seua relació amb la finalitat de fer una donació d'aliments de primera necessitat per a distribuir-los a les persones més necessitades, a través de les diferents entitats benèfiques, aprofitant la gran labor de Cáritas Diocesana de Canàries.

Mercadona entregarà més de 6 tones d'aliments a l'entitat durant 2018, l'aportació de les quals es realitzarà en les instal·lacions que Cáritas Diocesana de Canàries posseeix en la capital de la província de Las Palmas.

El Director de Relacions Externes de Mercadona a Las Palmas, Arcadio Peñate, i el Director de Cáritas Diocesana de Canàries, Gonzalo Marrero, han rubricat l'acord en la seu que Cáritas Diocesana de Canàries té en la capital de la província de Las Palmas. Durant la signatura, des de Mercadona s'ha agraït a Cáritas Diocesana de Canàries “el seu treball i dedicació al servici dels més necessitats” i el Director de Cáritas Diocesana de Canàries, Gonzalo Marrero, ha agraït enormement “la contínua iniciativa solidària de Mercadona en col·laboració amb Cáritas, tant en l’entrega dels seus productes diàriament, com en les més de 6 tones donades, que en aquests moments ens són tan necessàries per a atendre a les persones més necessitades de la nostra ciutat i província”.

A més, Mercadona i el menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura han iniciat una col·laboració que consistirà a realitzar una donació diària d'aliments de primera necessitat per a distribuir-los a les persones més necessitades a través de la gran labor social que realitza amb el seu menjador a Fuerteventura. La donació es realitzarà a primera hora del matí i els productes s’entregaran en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària per a la seua preparació i/o consum.

El Responsable del menjador social de Misión Cristiana Moderna a Fuerteventura, Ángel Hernández, ha agraït a Mercadona la seua col·laboració: “Amb els productes frescos que ens doneu diària-ment podrem complementar l'alimentació dels més necessitats en l'Illa i és una benedicció per a nosaltres”. Per la seua banda, Arcadio Peñate, Director de Relacions Externes de Mercadona a Las Palmas, comenta que “des de Mercadona agraïm molt enèrgicament l'esforç conjunt dels nostres clients, treballadors i voluntaris, ja que entre tots hem fet possible que les accions solidàries es convertisquen en una ajuda real i efectiva per a aquells conciutadans que travessen una situació de necessitat”.

Durant l’any 2016 Mercadona va donar a Canàries més de 311 tones de productes de primera necessitat a Bancs d'Aliments i menjadors socials. Concretament, en la província de Las Palmas col·labora amb el Banc d'Aliments de Las Palmas, Cáritas Gran Canària, El Refugio Majorero a Fuerteventura i la Fundació Canària Flora Acoge a Lanzarote.

Mercadona en 2017 porta donades més de 8.000 tones de productes de primera necessitat a 142 entitats benèfiques de tota Espanya, la qual cosa equival a 130.000 carros de compra.