Carabassa cacauet d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona

Mercadona augmenta les compres de carabassa espanyola fins a superar les 2.370 tones, un 6 % més que en 2020

17 de novembre de 2021
  • El fruit, la temporada del qual ocupa des de juny fins a febrer, procedix de camps d'Andalusia, Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa.
  • La cadena aposta pel producte de proximitat, per la qual cosa compra carabassa cacauet als Proveïdors Totaler Ramafrut, Anecoop i Patricia Pilar.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat, provoca que la companyia tinga previst comprar més de 2.370 tones de Carabassa cacauet d'origen Espanya en esta temporada que va de juny fins a febrer, un 6 % més que l'any passat.

La cadena adquirix este fruit als Proveïdors Totaler Ramafrut (Benaguasil, València), Anecoop (Cheste, València) i Patricia Pilar (Portugal). Tots tenen els seus camps a Andalusia, Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Carabassa cacauet d'origen Espanya, en el lineal de MercadonaCarabassa cacauet d'origen Espanya, en el lineal de Mercadona.