Moment de la primera entrega de productes a l'Asociación Padre Laraña (Santa Cruz de Tenerife)

Mercadona amplia la seua xarxa social a Tenerife i comença a col·laborar amb el menjador social de l'Asociación Padre Laraña

14 de maig de 2018
  • Esta nova col·laboració se suma a les que la companyia ja manté amb altres centres de la província de Santa Cruz de Tenerife, el banc d'aliments de Tenerife (Banco Teide) i l'obra social La Milagrosa, menjador social La Noria.

Mercadona ha iniciat una col·laboració amb el menjador social de l'Asociación Padre Laraña situat a Ofra (Santa Cruz de Tenerife). Esta nova col·laboració consistirà a fer una donació diària d'aliments de primera necessitat que s'entregarà a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics i humans que aporta Mercadona.

El passat dilluns 7 de maig es va efectuar la primera entrega de productes peribles amb la presència de la responsable de la cuina, Yayi Rodríguez, així com la directora del centre, Sol Martínez, que van agrair a Mercadona la seua col·laboració i van destacar la qualitat i frescor dels productes donats.

Esta col·laboració amb l'Asociación Padre Laraña forma part del compromís que Mercadona manté amb la societat. D'esta manera, el Pla de Responsabilitat Social de Mercadona atén el component social i ètic per mitjà de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen la seua aposta pel creixement compartit. Com a part de la seua política, Mercadona col·labora amb més de 140 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya per a la donació diària d'aliments, així com la col·laboració en campanyes de recollida d'aliments. Durant l'any 2017 Mercadona va donar 9.600 tones d'aliments a tota Espanya.

Concretament, a Canàries, la companyia ha donat més de 311 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials. A la província de Santa Cruz de Tenerife, Mercadona col·labora habitualment amb el banc d'aliments de Tenerife (Banco Teide) i l'obra social La Milagrosa, menjador social La Noria.

Des de l'any 2011, Mercadona està adherida al Pacte Mundial de Nacions Unides per la defensa dels valors fonamentals en matèria de drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. A més, també forma part de Xarxa Canària de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) del Govern de Canàries, l'acte d'adhesió a la qual es va dur a terme el passat 26 d'abril a Lanzarote.

Imatge de capçalera: Primera entrega de productes duta a terme pel repartidor de Mercadona Francisco José Ramos a la responsable de cuina de l'Asociación Padre Laraña, Yayi Rodríguez.