Llet d'origen nacional de Mercadona

Llet Hacendado d'origen nacional en Mercadona

01 de juny de 2020
  • Mercadona celebra el Dia Mundial de la Llet reforçant el seu compromís amb el sector lacti nacional.
  • El 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional i prové de les compres fetes a més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya.

Mercadona, en la seua aposta i compromís pels productes d'origen nacional, es proveïx de més de 3.000 ramaders de diferents zones productores d'Espanya per a la venda de llet Hacendado o per a la fabricació de formatges i iogurts Hacendado. Per això, la procedència de la llet de Mercadona és 100 % nacional, igual que més del 90 % dels productes lactis Hacendado.

Concretament, els proveïdors totaler que produïxen la llet de Mercadona són COVAP (Andalusia), Naturleite (Galícia), Làctia (Catalunya), Lactiber (Castella i Lleó), Iparlat (Euskadi i Cantàbria) i Lactazor (Regió de Múrcia). Estos proveïdors estan correctament identificats en l'etiquetatge dels productes. Amb tots estos la companyia manté un vincle de col·laboració basat en l'estabilitat, la projecció de futur, la garantia de compra i la millora i especialització de la cadena.

Mercadona, a més, continua treballant juntament amb el sector lacti nacional, fonamental dins de la Cadena Agroalimentària Sostenible, i també amb l'agrícola, ramader i pesquer, per a poder desenvolupar una cadena que contribuïsca a oferir un assortiment eficaç de la mà dels millors proveïdors. En total, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 6.700 ramaders i 12.000 pescadors de tota Espanya.

A més, Mercadona dona suport al consum de la llet amb diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per a la promoció de la llet i els productes lactis.

Qualitat de la llet Hacendado

La llet Hacendado oferix les màximes garanties de seguretat alimentària i una gran qualitat. La llet de Mercadona ha sigut reconeguda per organitzacions de consumidors en diverses ocasions entre les millors llets del nostre país. 

Aposta de Mercadona per l'origen nacional

Una mostra de l'aposta i el compromís de Mercadona amb el producte nacional és que més del 85 % del total de productes que compra són d'origen espanyol. En concret, l'any passat Mercadona va realitzar compres al nostre país per valor de 19.970 milions d'euros. A més, col·labora amb 3.074 proveïdors comercials i més de 20.000 pimes i productors de matèries primeres.

Logo EActiVat