Lineal rosquilletas del supermercado Mercadona

Les vendes de coquetes i rosquilletes baixen més d'un 25 % en Mercadona pels canvis d'hàbits del consumidor

22 de abril de 2020
  • Les vendes d'estos productes baixen durant estos dies perquè són un aliment que el client sol consumir fora de casa, com ara en el treball, l'escola, el parc o el gimnàs.
  • Estos productes són elaborats per proveïdors Totaler com Anitin, Siro, Gullón i Fiorentini.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reduïx més d'un 25 % les vendes de coquetes i rosquilletes, snacks enfornats de pa, pels canvis d'hàbits del consumidor. El principal motiu d'esta baixada es deu al fet que "El Cap" (client) sol consumir estos productes fora de casa, com ara en el treball, l'escola, el parc o el gimnàs.

En el cas de les rosquilletes, snacks enfornats de pa elaborats pel proveïdor totaler Anitin a les seues instal·lacions de Carlet (València), la companyia oferix diferents varietats disponibles en tota la cadena com les Rosquilletes amb pipes o Rosquilletes amb formatge, tot i que, en algunes botigues situades a la Comunitat Valenciana, el client podrà trobar algunes especialitats com les Rosquilletas forn, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i hàbits de la zona.

Per contra, de les coquetes, producte elaborat per diferents proveïdors totaler com Siro i Gullón a Espanya o Fiorentini a Itàlia, s'oferixen diferents referències en tota la cadena, com per exemple les Coquetes d'avena i arròs, Coquetes de dacsa, Coquetes de xocolate o Triangles de blat negre amb quinoa i amarant.

Lineal de Mercadona on es venen les rosquilletesLineal de Mercadona on es venen les rosquilletes.

Lineal de Mercadona on es venen les coquetesLineal de Mercadona on es venen les coquetes.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà