Beguda d'avellanes i arròs de Mercadona

La nova beguda d'avellanes i arròs de Mercadona sorprén els clients pel seu sabor de bombó

29 de juny de 2021
  • La cremositat i l'absència de sucres afegits són també altres atributs altament valorats pel consumidor durant les sessions de coinnovació que la companyia va realitzar amb este producte abans de posar-lo a la venda.
  • El Proveïdor Totaler Frías Nutrición és el responsable d'elaborar esta beguda vegetal en les seues instal·lacions de Burgos.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha incorporat una nova beguda vegetal d'Hacendado en el seu assortiment, composta per avellanes i arròs. Esta novetat, desenvolupada en col·laboració amb els seus ''Caps'' (clients) a través de les sessions de coinnovació que la companyia realitza amb els productes abans de posar-los a la venda, ha sorprés pel seu sabor dolç —similar al d'un bombó—, així com per la seua cremositat i absència de sucres afegits.

Esta beguda d'avellanes i arròs d'Hacendado, disponible en les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal, és elaborada pel Proveïdor Totaler Frías Nutrición en les seues instal·lacions situades a Burgos.  

Beguda d'avellanes i arròs d'Hacendado en un supermercat de MercadonaBeguda d'avellanes i arròs d'Hacendado en un supermercat de Mercadona.

Beguda d'avellanes i arròs de MercadonaBeguda d'avellanes i arròs de Mercadona.