Los Jardines de Infancia

Els Jardins d'Infància, un valor afegit per a la conciliació dels treballadors de Mercadona

24 de novembre de 2016
  • La companyia disposa de centres d'educació infantil en alguns dels seus blocs logístics amb l'objectiu de millorar la conciliació laboral i familiar dels treballadors de Mercadona.
  • El Jardí d'Infància Piu-Piu, originari del centre logístic de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) compleix el seu 15º aniversari ja en les noves instal·lacions del bloc logístic d'Abrera.

L'any 2001, la companyia va ser pionera a aplicar per primera vegada a Espanya aquesta mesura per a ajudar a la conciliació família-treball dels treballadors de Mercadona en alguns dels seus blocs logístics. Mercadona, a més del bloc logístic d'Abrera, també disposa de centres d'educació infantil en altres blocs logístics: Huévar del Aljarafe (Sevilla), San Isidro (Alacant) o Ciempozuelos (Madrid).

El passat mes de setembre, el Jardí d'Infància “Piu-Piu” del bloc logístic de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) es va traslladar al nou bloc logístic de Mercadona a Abrera de Llobregat, també a Barcelona. Aquest centre infantil compleix 15 anys de servei a centenars de famílies que han pogut gaudir i gaudeixen d'aquest valor afegit que Mercadona posa a la disposició de la seua plantilla.

Educadora y bebés en el jardin de infanciaUna educadora explica un conte als alumnes de la guarderia del bloc logístic d'Abrera.

Concretament, en aquest Jardí d'Infància del centre logístic d'Abrera creixen 30 xiquets i xiquetes d'edats entre 0 i 3 anys. Una de les principals avantatges de la guarderia, que obri els 365 dies de l'any de 6:00 a 22:00 hores, és que compta amb torns de matí, de vesprada i de nit el que aporta flexibilitat per a l'adaptació a l'horari dels treballadors de Mercadona. A més, el centre d'educació infantil està compost per un equip de professionals entre els quals es troben educadors, psicopedagogs, logopedes i mestres.

Coneix en aquest vídeo la història de Joan, treballador de Mercadona, i el seu fill, o la història de la parella Sacri i Álvaro i els seus fills, primers usuaris de la guarderia fa ja 15 anys. Són solament uns exemples entre les històries de moltes altres famílies que gaudeixen d'aquest servei afegit com a treballadors de Mercadona.

Vídeo en espanyol.

Condicions laborals en Mercadona

En Mercadona el treballador és un element molt valuós. Mercadona disposa d'una política de Recursos Humans encaminada a buscar la satisfacció de tots els treballadors i treballadores de Mercadona. Entre altres valors, Mercadona aplica un model de Recursos Humans reconegut per oferir ocupacions estables i de qualitat, oferir formació i promoció i salaris per sobre de la mitjana del sector.