Nuria, treballadora del supermercat d'Av. Dr. Pascual Parrilla de Múrcia, Múrcia

El Comité de Direcció de Mercadona acorda incrementar un 6,5 % el sou a la plantilla

21 de gener de 2022
  • Esta mesura s'aplica a les més de 93.300 persones de la seua plantilla a Espanya i té com a objectiu garantir el poder adquisitiu dels empleats.

El Comité de Direcció de Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, ha acordat, en coherència amb el Model de Qualitat Total de la companyia, pujar un 6,5 % el sou de tota la plantilla per a garantir el poder adquisitiu de les més de 93.300 persones que té a Espanya.

Esta mesura s'adopta dins d'un escenari complex com el que s'està vivint i en el qual totes les persones que formen part de Mercadona són essencials per a adaptar-se amb agilitat i determinació, perquè ells són el millor actiu dels clients; com més satisfan "El Cap", tal com la companyia denomina el client internament, més avança Mercadona.

A partir de gener d'enguany, el salari mínim d'entrada en Mercadona durant el primer any serà de 1.425 euros bruts al mes, és a dir, 87 € més al mes que en 2021.

Una política de recursos humans pionera en el sector

Mercadona fa anys que impulsa una política de recursos humans, pionera en el sector, que aposta per la conciliació, la formació i el desenvolupament personal i professional de totes les persones que componen la seua plantilla. Amb este increment salarial, reforça l'aposta pel treball estable i de qualitat que la companyia du a terme des de fa més de 25 anys, quan va decidir iniciar el procés de convertir en fixos tota la plantilla.

Imagen de cabecera: Nuria, treballadora del supermercat d'Av. Dr. Pascual Parrilla de Múrcia, Múrcia.