Taronges de proximitat en el lineal de fruita i verdura de Mercadona

Comença la campanya de taronges de proximitat en Mercadona

13 de novembre de 2018
  • En Mercadona pots trobar taronges d'origen nacional fins al mes d'agost.
  • Mercadona preveu comprar més de 200.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals.

Mercadona inicia la campanya de taronges d'origen nacional. La taronja de proximitat està a la venda en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona des de final d'octubre fins al mes d'agost de 2019. La taronja es ven tant en malla com a granel i també es pot disfrutar en el servici de suc de taronja acabat d'esprémer.

En la campanya 2018-2019 Mercadona té previst comprar més de 200.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Murcia, Catalunya o Canàries.

Esta temporada comença amb les taronges de la varietat navelina i, posteriorment, es van oferint taronges de les varietats navel/navelate, lane-late, lane-late Powell i València-late. La primera taronja de la temporada té un toc d'acidesa i, segons avança la campanya, la taronja va augmentant la dolçor.

Les taronges de Mercadona s'oferixen en un punt òptim de maduració i amb la màxima frescor gràcies al fet que les taronges es transporten a les botigues en el menor temps possible per mitjà del seu servici logístic.

La taronja és una fruita que té moltes possibilitats. Es pot consumir sencera o en postres, melmelades, sucs, rebosteria o dolços. A més, és un fruita amb antioxidants naturals i vitamina C, els quals ajuden en esta època de l'any.

Com pots trobar les taronges en Mercadona

  • Taronges a granel.
  • Taronges en malla de 3 kg.
  • Taronges en malla de 6 kg.
  • Servici de suc de taronja acabat d’esprémer. En este servici, l'entrada de taronja d'origen local és més tardana, ja que es va incorporant progressivament des del mes de novembre i es garantix igualment una taronja de gran sabor i qualitat.

Vídeo en espanyol

Origen de les taronges de Mercadona

Mercadona oferix taronges de proximitat en malla i a granel en tots els seus supermercats des de final d'octubre fins al mes d'agost de l'any següent, gràcies als acords amb més de 2.500 proveïdors locals de cítrics.

En el moment que la producció de la campanya de taronja nacional s'ha esgotat, s'importen taronges procedents d'altres orígens. Això ocorre només durant dos mesos a l'any, entre final d'agost i final d'octubre. D'esta manera, més del 90 % de les taronges de Mercadona són d'origen local.

Mercadona fa compres a Espanya per un valor superior als 17.500 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.600 llauradors, 12.000 pescadors i 5.200 ramaders del sector primari.

Mercadona se suma a la campanya del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació "Fruita i Verdura d'ací i d'ara", que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.