Façana exterior de supermercat Mercadona a Jerez de la Frontera

Cádiz - Mercadona obri una nova botiga eficient a Jerez de la Frontera

18 de desembre de 2020
  • La nova botiga té una plantilla de 37 persones, amb treball estable i de qualitat.
  • Esta nova botiga eficient presenta novetats en totes les seccions i millores tant en l'àmbit mediambiental com en el tecnològic i de servici, amb l'objectiu d'optimitzar l'experiència total de compra dels seus clients.
  • El nou supermercat ha suposat una inversió de 4,9 milions d'euros i en la construcció han participat 35 proveïdors, que han donat faena a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Mercadona obri hui un nou supermercat eficient a Jerez de la Frontera (Cadis), concretament a l'avinguda Tío Pepe, núm. 3. Este supermercat, que obri amb el Nou Model de Botiga Eficient de Mercadona, que reforça l'excel·lència en el servici i optimitza l'acte de compra dels seus clients, presenta millores de les quals es beneficien tant els "Caps" (clients) com els treballadors, els proveïdors i la societat.

Per a dur-ho terme, este nou supermercat presenta novetats en totes les seccions. Per exemple, disposa d'una nova xarcuteria de pernil al tall i envasat, una góndola central en la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servici de suc de taronja acabat d'esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn amb llescadora de pa i pastisseria refrigerada, o una nova exposició en la pescateria per als productes de petxina, entre altres novetats.

Esta botiga disposa també de la secció A Punt per a Menjar, que ha ampliat l'assortiment amb plats més saludables, com ara menestra de verdures o diferents varietats de peix –orada, salmó i abadejo– amb guarnició; més entrepans, com el brioix vegetal, l'hamburguesa d'Angus o l'entrepà de pernil, i un nou mostrador de Hot Deli, amb ampli assortiment de rostits, com pollastre, costelles o creïlles. Totes les opcions se servixen en envasos fabricats amb canya de sucre o cartó, fruit del compromís actiu de Mercadona amb el medi ambient, a donar el “SÍ a continuar cuidant el Planeta”, i una aposta decidida per la sostenibilitat a llarg termini del procés.

A més, el nou supermercat de Jerez de la Frontera disposa, entre altres millores, d'una nova entrada amb doble envidrat que evita corrents d'aire, uns corredors més amplis i un nou model de carro de la compra i un nou model de carro tipus cistella molt més ergonòmics i lleugers.

Este supermercat, que té una superfície de sala de vendes de 1.856 metres quadrats i una plantilla de 37 persones amb treball estable i de qualitat, ha suposat una inversió de 4,9 milions d'euros i en la construcció han participat 35 proveïdors que han donat faena a més de 160 persones durant la fase d'obra. 

Esta nova generació de supermercat eficient té un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga de Mercadona, amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Així mateix, aposten per espais diàfans amplis que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Tecnologia i ergonomia per a les treballadores i treballadors de Mercadona

Addicionalment, amb l'objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, este nou supermercat inclou múltiples mesures per a millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços. Per exemple, el nou moble de caixa de Mercadona s'ha desenvolupat en col·laboració amb l'Institut de Biomecànica de València. La botiga també disposa de zones comunes perquè els empleats tinguen més comoditats en els moments de descans, així com un menjador més equipat i unes taquilles personals més àmplies i còmodes.

A més, esta Nova Botiga Eficient de Mercadona està completament connectada tecnològicament, per mitjà de la integració d'una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la botiga, la qual cosa facilita l'autogestió de cada supermercat i agilitza els processos de tota la cadena. Entre els nous dispositius es troben, entre altres, la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes electròniques, que substituïxen el paper per a fer gestions administratives. Tot això permet optimitzar els processos i conéixer la gestió de la botiga en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribuïx a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos.

Estalvi energètic: botiga ecoeficient

En l'àmbit mediambiental, la cadena ha pres mesures que permeten reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, gràcies a la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, i s'han optimitzat els materials i la grossor de les parets i els sostres, i amb nous congeladors més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposa d'un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia, per a una gestió energètica molt més eficient.

Amb esta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la coneguda política comercial SPB (sempre preus baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consistix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de manera permanent. Així, Mercadona pot oferir als seus clients, amb independència de qui fabrique el producte, un assortiment eficaç amb la màxima qualitat i al mínim preu possible.

Logo EActiVat