cremas de Mercadona

Arriba l'estiu i torna a circular el bulo sobre les cremes de Mercadona

13 de maig de 2016

Circula el bulo de que Sanitat retira 11 productes Deliplus i Solcare de Mercadona i aquesta informació és totalment falsa.

Les cremes Deliplus i Solcare de Mercadona són, i han sigut sempre, totalment segures per a la salut del consumidor.

Com tots els anys per aquestes dates, circula el bulo informant que Sanitat retira 11 productes Deliplus i Solcare. Aquesta informació, com ja va informar la Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitarios (AEMPS) en un comunicat en 2012 i diverses associacions de consumidors en repetides ocasions, és completament FALSA.

Què va succeir?

 

A l'agost de 2012, l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) va advertir que 11 cremes de les marques Solcare i Deliplus, fabricades per RNB Cosmètics, incloïen un incompliment legislatiu en el seu etiquetatge que, en cap cas, suposava risc sanitari.Encara que no representava cap risc per a la salut dels consumidors, com va explicar clarament la pròpia AEMPS en un comunicat, en Mercadona decidim retirar voluntàriament tots aquets productes de les nostres tendes i requerir la seua fabricació amb una nova fórmula d'acord amb les recomanacions legislatives de l'Agència.

Qualitat de les cremes de Mercadona

No obstant açò,aquest bulo torna a circular tots els anys per aquestes dates. En Mercadona volem que conegues tots els processos de qualitat que passen diàriament les nostres cremes. Per açò, obrim les portes de RNB, laboratori cosmètic fabricador de les cremes de Mercadona, per a explicar-t'ho.

Anualment es fabriquen més de seixanta milions d'unitats de cremes per a la Perfumeria de Mercadona. Et convidem a que conegues com és el procés de fabricació de fabricació de les cremes de Mercadona.


Seguretat alimentària i qualitat en Mercadona

Para Mercadona la seguridad alimentaria es irrenunciable en todos y cada uno de los productos de su surtido. La compañía cuenta con un Sistema de Gestión de Calidad y de Seguridad Alimentaria que engloba toda la cadena de suministro: desde su origen hasta el consumidor final. Et convidem a que descobrisques què hem fet en 2015.

Et convidem a que descobrisques què hem fet en 2015.